11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

V-ați propus o drumeție în munți? Un drum forestier e în lucru, deci nu puteți merge cu mașini

Salvamontiștii bistrițeni au refăcut marcajul unui traseu prin munți, cu punct de pornire Colibița. Aceștia atrag atenția că un drum forestier e în lucru, așa că nu se poate trece cu mașinile.

Dacă v-ați propus o drumeție în munți, există două vești: una bună, una..parțial bună.

Salvamontiștii au refăcut marcajele unui traseu cu punct de pornire Colibița. Aceștia atrag atenția însă că un drum forestier e în lucru – așa că nu se poate trece cu mașini, fiind nevoie astfel de parcurgerea- pe jos, a unei distanțe mai lungi.

Astăzi o echipă a Serviciului Public Județean Salvamont Bistrița- Năsăud a efectuat re-marcajul tronsonului Colibița- Valea Colbu-Valea Pănuleț-Poiana Cofii, din cadrul traseului turistic Colibița-Valea Pănuleț-Valea Colbu-Poiana Cofii-Poiana -Calului-Valea Repedea – DJ 172D ( Valea Bistriței Ardelene ).

Atentie! Drumul forestier Panuletul este în modernizare de la km 0 pana la km 1+500, mai precis podețele betonate sunt în reabilitare cu tabliere noi, deci nu este accesibil auto pâna la finalizarea lucrărilor.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...