4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

BISTRIȚA: Concert caritabil la Centrul cultural Dacia, pentru susținerea unui băiețel de 6 ani care luptă cu o formă agresivă de cancer

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Centrul Județean pentru Cultură din
Bistrița-Năsăud, invită bistrițenii la o seară de muzică populară autentică. Este vorba despre un concert caritabil, cu participarea mai multor artiști îndrăgiți.

 

Concertul caritabil va avea loc la data de 21 februarie, ora 18:00, la Bistrița, la Centrul Cultural „Dacia”. Evenimentul face parte dintr-o campanie de binefacere, cu strângere de fonduri pentru Ciprian Efrem Lupescu, un băiețel de șase ani, care, de aproape doi ani luptă cu o formă agresivă de cancer. Ciprian suferă de neuroblastom, gradul 4, cu multiple metastaze în tot organismul.

Pe scena Centrului Cultural „Dacia” vor mai urca interpreți renumiți precum Domnica
Dologa, Mirela Petruș, Anuța Motofelia, Nicolae Cioancă, Cristina Retegan, Oana-Matei
Coruți, Ioachim Spân, Anamaria Marti – membri ai Ansamblului Profesionist „Dor
Românesc” din Bistrița, unul dintre cele mai valoroase colective artistice profesioniste de
acest gen din România.

Ansamblul este dirijat de Horațiu Cigu, iar coregrafia este realizată de Adrian Pașcu.

Concertul caritabil este organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Centrul Județean pentru Cultură din Bistrița-Năsăud, cu implicarea directă a Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) din Cluj-Napoca și a Asociației Prietenii Bisericii Studenților (APBS) din Cluj-Napoca.

Publicul bistrițean va avea parte de o seară frumoasă, în compania unor artiști de
prestigiu. Toate fondurile adunate vor fi donate pentru sprijinul lui Efrem Ciprian Lupescu, în vederea continuării costisitorului tratament de lungă durată.

Intrarea la concert se face pe bază de invitație. Acestea pot fi procurate de la casieria
Centrului Cultural „Dacia” din Bistrița, în schimbul unei donații de 50 de lei.

Bistrițenii, dar și toți oaspeții orașului, sunt invitați să se alăture acestui eveniment caritabil, nu doar în calitate de simpli spectatori, ci și ca potențiali donatori, care ar putea veni în ajutorul micului Efrem, în drumul său spre vindecare. Spectatorii vor putea  contribui astfel la colectarea sumei necesare tratamentului desfășurat în străinătate.

Pentru ca Efrem Ciprian să fie ajutat prin intermediul acestui concert, al cărui scop principal
este colectarea de fonduri pentru tratamentul cancerului agresiv, toți invitații cu inimă mare
vor putea face donații la fața locului.

Se va putea dona atât cu bani cash, cât și prin intermediul cardului. Pe toată durata concertului, asociațiile implicate în organizarea evenimentului vor pune la dispoziție toate mijloacele necesare pentru ca donațiile să fie ușor de realizat.

Până în prezent, Efrem Ciprian a făcut o serie de tratamente costisitoare la spitale din Cluj-Napoca, Paris și Barcelona.

Familia a depus eforturi financiare considerabile pentru a susține aceste tratamente, care au depășit sume de sute de mii de euro.

După o perioadă în care Efrem Ciprian a fost stabilizat, starea sănătății lui s-a agravat din
nou. Pentru a continua tratamentul și pentru a acoperi nevoile financiare legate de sistemul de sănătate din Spania, țară în care se află acum băiețelul împreună cu părinții, este nevoie de o altă sumă de bani care nu poate fi acoperită doar de familie.

Pe parcurs, prieteni și o comunitate de oameni apropiați familiei s-au implicat pentru a
organiza evenimente caritabile în sprijinul și susținerea lui Efrem Ciprian Lupescu.
Toți cei prezenți la acest eveniment sunt invitați să se alăture în sprijinirea lui Efrem Ciprian, în drumul său spre vindecare, contribuind astfel la colectarea sumei necesare tratamentului.

Donații se pot face și în conturile tatălui lui Efrem Ciprian, Adrian Constantin Lupescu.
Datele contului sunt următoarele:

Banca Transilvania
Euro RO43BTRL01304201C64760XX
Ron RO68BTRL01301201C64760XX

ING Bank
Euro RO62INGB0000999912649662
Ron RO20INGB0000999912649642

BCR
Ron RO40 RNCB 0298 0753 4436 0001
Euro RO45 RNCB 0298 0753 4436 0008
BT PAY +40748080589 Adrian Lupescu

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.