10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

BISTRIȚA: Conferință „Dreptul la oraș”, la Palatul Culturii

Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” vă invită să participați la prima conferință a Centrului de Documentare a Culturii Urbane.

Conferința va fi susținută de cercetătorul Simion Pop, în 7 iulie 2021 ora 19.00.

Intitulată „Dreptul la oraș. Sensuri contemporane ale culturii urbane și spațiului public”, conferința se va desfășura în sala Appassionata de la Palatul Culturii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.