-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VIDEO: Imagini cu impactul de la Șieu Măgheruș, în urma căruia o femeie însărcinată și-a pierdut viața

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, accidentul mortal din Șieu Măgheruș ar fi fost cauzat de șoferul din Rusu de Jos.

Accidentul s-a produs la orele prânzului, pe DN 17, în localitatea Șieu Măgheruș. A fost implicat un autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Baia Mare și altul condus de un bărbat din Rusu de Jos.

În urma impactului deosebit de violent, șoferița, care era și însărcinată în 20 de săptămâni, a rămas prinsă între fiare. A fost scoasă de către ceilalți participanți la trafic însă era în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au încercat zeci de minute să o readucă la viață, însă fără succes, fiind declarată decedată.

Aceasta era însoțită de băiețelul său de doi ani, soțul său și încă un adult. În cealaltă mașină era doar șoferul de 34 de ani.

Camerele de supraveghere din zonă au suprins impactul violent. Se pare că șoferul din Rusu de Jos a pătruns pe contrasens. Nu se știe din ce cauză a pătruns șoferul pe contrasens.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...