17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

BISTRIŢA: Evenimente deosebite la Palatul Culturii, în această săptămână

Cei de la Palatul Culturii au pregătit câteva evenimente deosebite în această săptămână, pentru bistriţeni:

Sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 19.00, Palatul Culturii va găzdui tradiţionalul concert de Crăciun al corurilor reunite Appassionata şi Viva la musica.

Cele două coruri sunt dirijate de profesorul Francisc Mureşan. Intrarea este liberă.

„Atac” Band va susţine un concert tradiţional de Crăciun, la Bistriţa. Intitulat „Acasă de Crăciun” – Alexandra Leşu, Andrei Manea, Lorena Puican şi Sebastian Balaj – membrii formaţiei Atac Band – vor oferi bistriţenilor un spectacol muzical inedit, dedicat iernii şi magiei Crăciunului.

Din repertoriu fac parte colinde vechi şi noi, colinde tradiţionale româneşti, dar şi célèbre cântece de Crăciun din repertoriul internaţional.

Spectacolul extraordinar se desfăşoară duminică, 15 decembrie, de la ora 19.00, la Palatul Culturii din Bistriţa.

Tot acolo, astăzi, de la ora 17.00 – bistriţenii vor avea parte de o întâlnire de suflet cu scriitorii bistriţeni şi revista  Conexiuni Magazin. Aceasta va fi prezentată publicului iubitor de literatură din oraş. Moderatorul întâlnirii este scriitorul Zorin Diaconescu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!