9.5 C
Bistrița
vineri, martie 24, 2023

BISTRIŢA: Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, în 4 decembrie, la Metropolis!

Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” se desfăşoară şi în acest an, la Bistriţa: miercuri, 4 decembrie, de la ora 18:30, la Hotel Metropolis. Fundaţia Inocenţi Bistriţa a pregătit o mulţime de surprize celor care vor deveni eroii copiilor cu nevoi speciale.

Pregătirile sunt în toi, deopotrivă și emoțiile… Emoțiile pentru seara magică pe care o trăim împreună de 13 ani. E seara în care Moș Nicolae strânge laolaltă oameni de bine, prieteni dragi ai organizației, dornici să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru copiii cu nevoi speciale”, au transmis organizatorii Galei – Fundaţia Inocenţi Bistriţa.

Micii beneficiari ai programelor Inocenţi Bistriţa au pregătit un adevărat spectacol pentru invitații Galei „Moş Nicolae”.

Cinci copii speciali vor fi protagoniștii unui moment artistic intitulat „Poveste de Crăciun”. Pe ei îi vom aplauda împreună la scenă deschisă. Ei sunt mesagerii zecilor de copii cu nevoi speciale pe care Fundația Inocenți Bistrița îi susține anual prin programele „Intervenție Timpurie” și „Eu și Familia mea”.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi descoperi pe pagina Gala Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi.

Zeci de premii și surprize pentru invitații Galei „Moş Nicolae”

„Numărul 13 este cu adevărat norocos. De unde știm acest lucru? Seara Galei cu numărul 13 se anunță a fi una plină de cadouri, premii și momente surprinzătoare pentru invitații noștri”, anunţă cei de la Fundaţia Inocenţi Bistriţa.

În cadrul tombolei (Christmas Bingo, cum au numit-o organizatorii), participanții pot intra în posesia a numeroase vouchere care facilitează accesul gratuit la spații de joacă și divertisment, ședințe de fizioterapie, servicii de make-up și coafat. Ornamentele și produsele confecționate manual nu vor lipsi nici în acest an din peisaj.

Atmosfera va fi întreținută și de Magic Puppet care va prezenta un număr de magie și ventrilocie cu magicianul Florin Suciu, semifinalist la Românii au talent.

A XIII-a ediție a Galei „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” va avea loc în 4 decembrie 2019, la Restaurantul Metropolis din Bistrița, începând cu ora 18:30.

Peste 70 de copii cu nevoi speciale, susținuți de Fundația Inocenți Bistrița

În acest moment, Fundația Inocenți Bistrița susține peste 70 de copii cu nevoi speciale prin două programe principale: „Intervenție Timpurie” şi  „Eu și Familia Mea”.

O echipă multi-disciplinară asigură zilnic asistenţă fizică şi psihică, logopedie, activităţi educaţionale pentru copii, precum şi consiliere specializată pentru părinţi.

Pentru ca aceste activități să se desfășoare în cele mai bune condiții, Fundaţia Inocenţi Bistriţa are nevoie în mod constant de susținerea noastră.

Acum avem șansa să devenim eroii copiilor cu nevoi speciale. „Prin participarea dumneavoastră la Gala «Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități» scrieți alături de noi o pagină importantă din povestea copiilor speciali”, au mai transmis organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...