26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

BISTRIŢA: Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, în 4 decembrie, la Metropolis!

Gala „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” se desfăşoară şi în acest an, la Bistriţa: miercuri, 4 decembrie, de la ora 18:30, la Hotel Metropolis. Fundaţia Inocenţi Bistriţa a pregătit o mulţime de surprize celor care vor deveni eroii copiilor cu nevoi speciale.

Pregătirile sunt în toi, deopotrivă și emoțiile… Emoțiile pentru seara magică pe care o trăim împreună de 13 ani. E seara în care Moș Nicolae strânge laolaltă oameni de bine, prieteni dragi ai organizației, dornici să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru copiii cu nevoi speciale”, au transmis organizatorii Galei – Fundaţia Inocenţi Bistriţa.

Micii beneficiari ai programelor Inocenţi Bistriţa au pregătit un adevărat spectacol pentru invitații Galei „Moş Nicolae”.

Cinci copii speciali vor fi protagoniștii unui moment artistic intitulat „Poveste de Crăciun”. Pe ei îi vom aplauda împreună la scenă deschisă. Ei sunt mesagerii zecilor de copii cu nevoi speciale pe care Fundația Inocenți Bistrița îi susține anual prin programele „Intervenție Timpurie” și „Eu și Familia mea”.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi descoperi pe pagina Gala Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi.

Zeci de premii și surprize pentru invitații Galei „Moş Nicolae”

„Numărul 13 este cu adevărat norocos. De unde știm acest lucru? Seara Galei cu numărul 13 se anunță a fi una plină de cadouri, premii și momente surprinzătoare pentru invitații noștri”, anunţă cei de la Fundaţia Inocenţi Bistriţa.

În cadrul tombolei (Christmas Bingo, cum au numit-o organizatorii), participanții pot intra în posesia a numeroase vouchere care facilitează accesul gratuit la spații de joacă și divertisment, ședințe de fizioterapie, servicii de make-up și coafat. Ornamentele și produsele confecționate manual nu vor lipsi nici în acest an din peisaj.

Atmosfera va fi întreținută și de Magic Puppet care va prezenta un număr de magie și ventrilocie cu magicianul Florin Suciu, semifinalist la Românii au talent.

A XIII-a ediție a Galei „Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități” va avea loc în 4 decembrie 2019, la Restaurantul Metropolis din Bistrița, începând cu ora 18:30.

Peste 70 de copii cu nevoi speciale, susținuți de Fundația Inocenți Bistrița

În acest moment, Fundația Inocenți Bistrița susține peste 70 de copii cu nevoi speciale prin două programe principale: „Intervenție Timpurie” şi  „Eu și Familia Mea”.

O echipă multi-disciplinară asigură zilnic asistenţă fizică şi psihică, logopedie, activităţi educaţionale pentru copii, precum şi consiliere specializată pentru părinţi.

Pentru ca aceste activități să se desfășoare în cele mai bune condiții, Fundaţia Inocenţi Bistriţa are nevoie în mod constant de susținerea noastră.

Acum avem șansa să devenim eroii copiilor cu nevoi speciale. „Prin participarea dumneavoastră la Gala «Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități» scrieți alături de noi o pagină importantă din povestea copiilor speciali”, au mai transmis organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!