8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Rombat va construi la Bistrița un parc cu peste 5.500 module fotovoltaice, în parteneriat cu Datacor

La Bistrița se profilează una dintre cele mai mari investiții în regim de prosumator din Transilvania. Rombat a anunțat investiția într-un parc fotovoltaic de 4,2 MW, care va fi executat de Datacor.

Este vorba de un proiect finanțat prin PNRR, notează Transilvania Business. Rombat va construi la Bistrița un parc fotovoltaic de 4,2 MW, printr-un program confinanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Conducerea Rombat a semnat deja contractul de execuție cu un lider în domeniu: Datacor. Aceștia au termen să pună în funcțiune parcul în vara lui 2024.

Investiția presupune 5.538 de module fotovoltaice, 545 W, monocristaline, bifaciale amplasate la sol, 2.304 de module fotovoltaice, 545 W, monocristaline, monofaciale amplasate pe acoperișul halei injectie mase pastice și pe acoperișul halei capacitate 3,42 invertoare de 100 kW, post de transformare.

Toate aceste componente se traduc printr-o reducere anuală a emisiilor de CO2 estimată la 1.082 tone echivalent / an.

Prin construirea parcurilor fotovoltaice de la Copșa Mică și Bistrița realizăm probabil cea mai mare investiție de acest gen din Transilvania în regim de prosumator”, a mai spus managerul Rombat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.