31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

BISTRIȚA: Mistreți, în plină stradă…?!?

O imagine cel puțin bizară a fost surprinsă pe o stradă din Bistrița, într-un cartier: ca niciodată până acum, câțiva porci mistreți au fost fotografiați în plină stradă, pe spațiul verde din fața unei case.

Un bistrițean a surprins din mașină o ipostază cel puțin surprinzătoare. Ca niciodată, patru porci mistreți au fost surprinși în fața unei case, în cartierul ANL din Bistrița.

Conform acestor imagini, porcii mistreți par relativ liniștiți.

Numiți științific Sus scrofa, aceștia sunt mamifere sălbatice omnivore, care ies în general după hrană noaptea. În 2009, Europa se confrunta cu o creștere explozivă a numărului de mistreți, ca rezultat al încălzirii globale și al cultivării pe scară largă a porumbului și rapiței pentru biocombustibili.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.