2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

Bistrița-Năsăud, al patrulea județ din țară care intră în scenariul verde! Incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 2/mia de locuitori

Bistrița-Năsăud este al patrulea județ din țară care a trecut în scenariul verde, după ce incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 2/mia de locuitori. În scenariul verde mai sunt județele Suceava, Botoșani și Vaslui.

Potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, județul Bistrița-Năsăud a trecut în scenariul verde, după ce incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 2/ mia de locuitori. Incidența înregistrată în județ a ajuns la 1,96/mia de locuitori.

În scenariul verde se mai află județele Botoșani, Suceava și Vaslui. Alte 13 județe sunt în scenariul galben. Celelalte județe, alături de București, sunt în scenariul roșu.

În județul nostru, cea mai mare incidență, 9,92/mia de locuitori, se înregistrează în Monor. Comuna este urmată de Milaș, cu o incidență de 7,5 /mia de locuitori. În municipiul Bistrița incidența cazurilor de Covid este de 2,58/mia de locuitori, în Sîngeorz-Băi 2,3/mie, în Năsăud 1,63/mie, iar în Beclean 1,02/mie.

Comunele Livezile, Măgura Ilvei și Runcu Salvei nu mai au niciun caz de Covid. Alte 21 de comune au o incidență sub 1/mia de locuitori.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...