31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Bistrița-Năsăud, al patrulea județ din țară care intră în scenariul verde! Incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 2/mia de locuitori

Bistrița-Năsăud este al patrulea județ din țară care a trecut în scenariul verde, după ce incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 2/mia de locuitori. În scenariul verde mai sunt județele Suceava, Botoșani și Vaslui.

Potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, județul Bistrița-Năsăud a trecut în scenariul verde, după ce incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 2/ mia de locuitori. Incidența înregistrată în județ a ajuns la 1,96/mia de locuitori.

În scenariul verde se mai află județele Botoșani, Suceava și Vaslui. Alte 13 județe sunt în scenariul galben. Celelalte județe, alături de București, sunt în scenariul roșu.

În județul nostru, cea mai mare incidență, 9,92/mia de locuitori, se înregistrează în Monor. Comuna este urmată de Milaș, cu o incidență de 7,5 /mia de locuitori. În municipiul Bistrița incidența cazurilor de Covid este de 2,58/mia de locuitori, în Sîngeorz-Băi 2,3/mie, în Năsăud 1,63/mie, iar în Beclean 1,02/mie.

Comunele Livezile, Măgura Ilvei și Runcu Salvei nu mai au niciun caz de Covid. Alte 21 de comune au o incidență sub 1/mia de locuitori.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.