-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Ancuța Cîrcu despre dosarul de proxenetism în care este inculpată: „După ce se termină totul, cer daune morale pe civil!”

Prezentă aseară la Bistrițeanul Live, Ancuța Cîrcu a precizat că după ce se va termina procesul de proxenetism, în care are calitatea de inculpat, îi va chema ea în judecată pe procurori și le va cere daune morale.

Ancuța Cîrcu a explicat, la Bistrițeanul Live, cum a ajuns în dosarul de proxenetism, în care este inculpată. Potrivit acesteia au fost în total 5 frați, dintre care unul a decedat, într-un tragic accident de circulație.

Ancuța, alături de o parte a familiei a moștenit afacerile fratelui său. Printre ele se număra și un bar de noapte, care i-a și adus probleme și pe care l-a vândut ulterior.

„După moartea fratelui meu am moștenit afacerile fratelui meu. Eram în Tenerife atunci. Fratele meu a murit în Mallorca, unde erau alte afaceri. De afacerile din Mallorca se ocupa sora mea. Printre afaceri avea și un local de noapte, cu programul până la 12:00”, a explicat Ancuța Cîrcu.

Potrivit acesteia, în localul cu pricina erau 17 fete care prestau servicii de hostess. Acestea interacționau cu clienții, iar prețul plătit pe băuturi, care varia, era împărțit cu administratorul localului.

„Eu am vândut barul în decembrie spre ianuarie și dosarul mi s-a făcut în februarie. Pe mine mă urmăreau de 3 ani. Sunt într-un dosar de prostituție și proxeneți cu 204 persoane. Nu cunosc nici pe unul dintre ei. În acel dosar nu trebuia să fiu. (…) Acel procuror văzându-mă un vlogger și așa, m-a trecut acolo și pe mine”, a mai spus Ancuța Cîrcu.

Ancuța Cîrcu mai spune că judecătorii au acceptat un memoriu, prin care se reduc din acuzațiile care i se aduc, pentru că nu ar fi suficiente probe. Bistrițeanca nu vrea să se oprească aici și spune că după ce se va termina tot se va îndrepta împotriva celor care au băgat-o la închisoare, într-un dosar civil, în care le va cere daune.

„Mă iei de la un copil, într-un dosar în care nu știu ce se întâmplă și mă bagi în arest. Pe lângă că stau două săptămâni în carantină. Este foarte injust ce mi s-a întâmplat mie. După ce iese de pe penal, intru pe civil pentru daune morale”, a completat Ancuța Cîrcu.

Emisiunea la care a fost invitată Ancuța Cîrcu o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: