21.9 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Bistrița-Năsăud din nou sub avertizări COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii

Nicio zi fără noi avertizări de instabilitate atmosferică. Meteorologii au emis din nou COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii. Printre județele vizate se află și Bistrița-Năsăud.

Meteorologii au emis astăzi o nouă informare de instabilitate atmosferică, în vigoare până la ora 23:00. Printre cele 39 de judeţe care vor intra sub COD GALBEN de ploi torenţiale şi vijelii se află și Bistrița-Năsăud.

Deși CODUL GALBEN intră în vigoare la ora 12:00, disconfortul termic va fi ridicat la orele amiezii. Canicula va fi urmată de perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 40…60 l/mp, informează meteorologii.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va emite avertizări de vreme severă imediată.

Sursa foto: Nicoleta Cherecheșiu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...