3.7 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

Bistrița-Năsăud: Două cazuri pozitive în ultimele 24 de ore! La nivel național, 11.339 persoane infectate

Avem 158 de cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate două cazuri noi de infecție cu coronavirus. La nivel național, în același interval de timp au fost raportate 303 noi cazuri de infecție cu coronavirus.

Numărul de cazuri pozitive cu noul tip de coronavirus a ajuns la 158, pe teritoriul județului Bistrița-Năsăud. Dintre aceștia, doi bistrițeni au fost depistați în ultimele 24 de ore.

Din totalul celor 158 de cazuri pozitive, 77 de persoane s-au vindecat și 13 au decedat. Astfel, la această oră, în județ, avem 68 de cazuri active.

Precizare:
• Trei persoane dintre cele confirmate cu coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.
• Două persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.
• 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu coronavirus. Dintre aceștia, trei au fost declarați vindecați.
• Până în prezent, opt cadre medicale (trei medici, cinci asistenți) și cinci persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu coronavirus. Dintre acestea, șapte au fost declarate vindecate.
• O persoană bolnavă de COVID-19 face parte din personalul Primăriei Năsăud.

Pe raza județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 27.04.2020, avem:
• 180 persoane în carantină instituționalizată;
• 481 persoane în izolare la domiciliu;

La nivel național, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 303 de noi cazuri de COVID-19, numărul total al persoanelor infectate ajungând la 11.339. Dintre acestea, 3.141 s-au vindecat și 631 de persoane au decedat. La ATI, în acest moment, sunt internați 227 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.906 de persoane. Alte 23.012 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 143.834 de teste.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....