-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

A zburat cu peste 170 km/h prin Viișoara! Zeci de șoferi au rămas pietoni din cauza vitezei!

O acțiune de depistare a șoferilor care încalcă regulile de circulație s-a lăsat cu zeci de șoferi deveniți… pietoni. Viteza maximă înregistrată a fost de peste 170 km/h, prin Viișoara.

Polițiștii au derulat în weekend o acțiune de verificare a respectării legii rutiere.

Cu această ocazie, aproape 40 de șoferi au fost amendați și au rămas pietoni pentru că au apăsat prea tare pedala de accelerație.

Cea mai mare valoare înregistrată în cadrul acestei acțiuni a fost de peste 170 km/h, în Viișoara.

„În acest sfârșit de săptămână, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere precum și  pentru reducerea riscului rutier. Având în vedere faptul că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum se află în topul celor mai frecvente cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii rutieri au acționat pe drumul național 17 și pentru depistarea celor care încalcă regulile privind regimul legal de viteză. Cu această ocazie, 37 de conducători auto care au depăşit cu mai mult de 50 de km/h viteza legală au rămas fără permis. Totodată, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 49.950 lei. Viteza maximă înregistrată de aparatul radar cu ocazia acțiunilor a fost de 174 km/h, în localitatea Viișoara”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.