9.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

A zburat cu peste 170 km/h prin Viișoara! Zeci de șoferi au rămas pietoni din cauza vitezei!

O acțiune de depistare a șoferilor care încalcă regulile de circulație s-a lăsat cu zeci de șoferi deveniți… pietoni. Viteza maximă înregistrată a fost de peste 170 km/h, prin Viișoara.

Polițiștii au derulat în weekend o acțiune de verificare a respectării legii rutiere.

Cu această ocazie, aproape 40 de șoferi au fost amendați și au rămas pietoni pentru că au apăsat prea tare pedala de accelerație.

Cea mai mare valoare înregistrată în cadrul acestei acțiuni a fost de peste 170 km/h, în Viișoara.

„În acest sfârșit de săptămână, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere precum și  pentru reducerea riscului rutier. Având în vedere faptul că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum se află în topul celor mai frecvente cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii rutieri au acționat pe drumul național 17 și pentru depistarea celor care încalcă regulile privind regimul legal de viteză. Cu această ocazie, 37 de conducători auto care au depăşit cu mai mult de 50 de km/h viteza legală au rămas fără permis. Totodată, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 49.950 lei. Viteza maximă înregistrată de aparatul radar cu ocazia acțiunilor a fost de 174 km/h, în localitatea Viișoara”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...