16.8 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

RĂSPLATĂ! După ce au făcut viziere pentru cei din linia întâi, „electroniștii” de la Palatul Copiilor au primit o imprimantă 3D

După ce au realizat și donat zeci de viziere pentru medici și chiar farmacii, electroniștii de la Palatul Copiilor au primit cadou pentru eforturi o imprimantă 3D, foarte performantă.

Zeci de viziere care au ajuns la medici și farmaciști au fost printate cu ajutorul electroniștilor de la Palatul Copiilor și a imprimantelor 3D folosite până acum pentru realizarea roboțeilor. Detalii AICI.

Răsplata nu a întârziat să apară! Palatul Copiilor a primit o imprimantă nouă 3D extrem de performantă.

„Elevii electroniști de la Palatul Copiilor Bistrița au primit în aceste zile o imprimantă nouă 3D extrem de performantă. Acest lucru a fost posibil grație demersului unui șef de instituție publică din BN, care apreciază efortul acestor minunați copii, dar și efortul financiar substanțial al unui important agent economic. Din păcate identitatea celor doi nu avem încă acceptul să o facem publică. Continuăm astfel cu și mai mare forță construcția vizierelor de protecție, atât de necesare în aceste vremuri, dar ne permitem acum să abordăm și proiecte mai complexe”, a precizat profesorul Dorel Nicoară, de la Palatul Copiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!