2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

RĂSPLATĂ! După ce au făcut viziere pentru cei din linia întâi, „electroniștii” de la Palatul Copiilor au primit o imprimantă 3D

După ce au realizat și donat zeci de viziere pentru medici și chiar farmacii, electroniștii de la Palatul Copiilor au primit cadou pentru eforturi o imprimantă 3D, foarte performantă.

Zeci de viziere care au ajuns la medici și farmaciști au fost printate cu ajutorul electroniștilor de la Palatul Copiilor și a imprimantelor 3D folosite până acum pentru realizarea roboțeilor. Detalii AICI.

Răsplata nu a întârziat să apară! Palatul Copiilor a primit o imprimantă nouă 3D extrem de performantă.

„Elevii electroniști de la Palatul Copiilor Bistrița au primit în aceste zile o imprimantă nouă 3D extrem de performantă. Acest lucru a fost posibil grație demersului unui șef de instituție publică din BN, care apreciază efortul acestor minunați copii, dar și efortul financiar substanțial al unui important agent economic. Din păcate identitatea celor doi nu avem încă acceptul să o facem publică. Continuăm astfel cu și mai mare forță construcția vizierelor de protecție, atât de necesare în aceste vremuri, dar ne permitem acum să abordăm și proiecte mai complexe”, a precizat profesorul Dorel Nicoară, de la Palatul Copiilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....