-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Bistrița-Năsăud: Echipele medicale se vor afla în mai multe puncte ale județului pentru vaccinarea populației. UNDE te poți vaccina?

Mai multe caravane mobile de vaccinare GRATUITĂ vor fi disponibile în județul Bistrița Năsăud. Echipele medicale așteaptă persoanele interesate pentru a le fi administrat vaccinul împotriva virusului SARS-COV 2.

Vineri, 29 octombrie 2021

  • între orele 10.00 și 18.00, la Căminul Cultural Dumitra, localnicii se vor putea vaccina cu serul Pfizer Biontech și cu Johnson. Pentru locuitorii satului Tărpiu, la ora 9.30 va fi organizat un transport cu microbuzul spre centrul de vaccinare. Mașina va pleca la ora 9.30 din fața Școlii Gimnaziale Tărpiu.
  • în intervalul orar 08:00-16:00, o acțiune similară va avea loc în orașul Sângeorz-Băi, în cadrul sălii de clasă, nr. 1 a Liceului Teoretic „Solomon Haliță” de pe Strada Republicii, nr. 38. (Localul vechi). Tipurile de vaccin disponibile: Moderna; Pfizer; Johnson & Johnson. De asemenea, pentru cei care doresc pot fi efectuate și teste rapide contracost , dar la o valoare mai mică decât cea din unitățile medicale. În cazul în care se înregistrează solicitări suplimentare care depășesc intervalul orar stabilit, campania se va prelungi în funcție de numărul de cereri.

Sâmbătă – 30 octombrie 2021 și duminică – 31 octombrie 2021

  • între orele 10:00 – 18:00, la Bistrița, în parcarea B1 Retail Park. Aici se va desfășura o campanie de vaccinare de tip Drive-Thru.  Cei interesați se vor putea imuniza fără programare, doar cu actul de identitate, cu mașină sau fără. Tipurile de vaccin care se vor administra: Pfizer și Johnson&Johnson.

Începând de luni, bistrițenii se pot vaccina din nou la Policlinica din Bistrița. Campania de vaccinare a populației continuă și în luna noiembrie. Un centru de vaccinare va funcționa la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”. De asemenea, Centrul Murivisan a fost suplimentat cu încă un flux, unde se administrează serul Johnson&Johnson. Echipele mobile de vaccinare vor fi prezente în mai multe puncte ale județului, pe baza solicitărilor emise de primari.

În funcție de datele care se stabilesc la nivel județean, Bistrițeanul.ro vă va anunța din timp unde vă puteți imuniza.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: