13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Mâine, testare COVID gratuită, în Piața Centrală!

Bistrițenii care doresc să se testeze COVID, o pot face mâine, gratuit. În Piața Centrală va fi amenajat un loc special, unde se vor face teste rapide.

Primarul Ioan Turc a anunțat că s-au achiziționat 1.000 teste rapide pentru testarea gratuită a bistrițenilor. Acesta a subliniat că dacă interesul este crescut, se vor cumpăra mai multe teste.

Mâine va fi prima zi în care cortul celor de la SVSU va fi amplasat în Piața Centrală. Voluntarii vor fi acolo în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Șefa DSP BN sublinia, pentru Bistrițeanul.ro, faptul că voluntarii ar putea introduce datele direct în Corona-forms, pentru rezultatele pozitive. Astfel, bistrițenii depistați a fi infectați vor fi luați în evidență și, în funcție de starea lor vor fi izolați la domiciliu sau internați la spital.

Mâine, 29 octombrie 2021, Primăria municipiului Bistrița organizează în Piața Centrală, între orele 10 – 18, o campanie de testare gratuită a populației, în limita testelor disponibile.

Persoanele care doresc să beneficieze de testarea gratuită sunt rugate să aibă asupra lor actul de identitate”, a anunțat municipalitatea.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: