15.2 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Bistrița-Năsăud, pe lista județelor cu cele mai puține locuri disponibile pentru vaccinare

Două centre de vaccinare din județ nu mai au niciun loc disponibil pentru programe, în timp ce celelalte două au aproape 1.000 de locuri. Unul dintre centrele care încă mai are locuri disponibile este situat în municipiu, în timp ce celălalt în orașul Beclean.

Potrivit platformei vaccinare-covid.gov.ro, în Bistrița-Năsăud mai sunt aproape 1.000 de locuri disponibile pentru vaccinare. În județul nostru funcționează patru centre de vaccinare: două în municipiu și unul în Beclean. Spitalul Județean de Urgență Bistrița are un centru cu două fluxuri, mai funcțonează unul la Sanovil și altul la SVSU Bistrița. În Beclean, centrul a fost amenajat la spitalul orășenesc. Cei de la SVSU și cel din Beclean vor fi deschise începând de mâine.

Dintre acestea, centrul de la Sanovil nu mai are niciun loc disponibil. Nici centrul de la Spital nu mai are niciun loc disponibil. Singurul centru din Bistrița care mai are locuri disponibile este cel de la SVSU Bistrița, care este dedicat cadrelor didactice și angajaților din învățământ. Sâmbătă, centrul mai avea 117 locuri.

Ceva mai multe locuri disponibile sunt la centrul de la Beclean. Sâmbătă, acesta mai avea 874 de locuri disponibile. În total, județul nostru mai avea sâmbătă 991 de locuri disponibile.

Deși situația nu pare tragică, Bistrița-Năsăud se numără printre județele cu cele mai puține locuri disponibile. Doar Călărași, Ilfov, Constanța, Ialomița, București și Sibiu mai au sub 1.000 de locuri disponibile.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: