13 C
Bistrița
vineri, august 12, 2022

Petrecere cu 100 de persoane, de Valentine`s Day, încheiată cu amenzi!

Polițiștii au descoperit aseară o petrecere la un local. Aproape 100 de persoane sărbătoreau iubirea, sfidând regulile impuse de pandemie.

Astăzi se sărbătorește iubirea, fiind Valentine`s Day. Unii s-au grăbit să-și exprime dragostea… mai repede. Și nu doar față de partenerul iubit, ci și față de prieteni.

Așa se face că la un local din Bistrița a avut loc, aseară, o petrecere cu… 100 de persoane.

Polițiștii au oprit petrecerea și l-au amendat pe organizator.

Polițiștii au întrerupt o petrecere, organizată în contextul sărbătorii Sfântului Valentin, de un operator economic, într-un local public din Bistrița. În incinta localului respectiv se aflau aproximativ 100 de persoane, iar reprezentantul agentului economic a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

Aseară, în intervalul 18.00-21.00, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, Secţiei 1 Poliție Rurală Bistrița, împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, polițiști locali, jandarmi și reprezentant al I.S.U. Bistrița au verificat 24 de operatori economici și au legitimat peste 100 de persoane.

Verificările au fost efectuate în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, dar și al prevenirii infectării cu Sars-Cov-2, pe raza municipiului Bistrița.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 17.675 de lei. Din totalul acestora, 24 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 55/2020. Pentru abateri la regimul rutier au fost aplicate 6 sancțiuni în valoare de 2175 de lei, iar alte 2 au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 171/2010.

„Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Reamintim faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței / gospodăriei, în intervalul orar 23:00—05:00, cu unele excepții expres prevăzute de lege. Pentru sănătatea dumneavoastră și a celor dragi, respectați măsurile de protecție sanitară și pe cele privind distanțarea socială!”,  transmit polițiștii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...