-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Bistrița-Năsăud, sub cod portocaliu de caniculă!

Ne așteaptă un val de căldură și disconfort termic accentuat – astăzi și mâine, avertizează Administrația Națională de Meteorologie. Temperaturile vor trece de 35 de grade în cea mai mare parte a Transilvaniei.

Înarmați-vă cu apă și răbdare: Bistrița-Năsăud se află sub cod portocaliu de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie avertizează că joi și vineri (24 și 25 iunie) în sud-vestul și centrul țării, valul de căldură se va intensifica.

Va fi caniculă și disconfort termic accentuat. Se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 37 și 39 de grade în Oltenia și între 35…37 de grade în cea mai mare parte a Transilvaniei. Valorile nocturne nu vor coborî, în general, sub 20…22 de grade.

Ce temperaturi ne așteaptă în Bistrița-Năsăud:

Potrivit Meteo.Nord.Ro, vremea va continua să se încălzească şi astăzi. Indicele de temperatură-umezeală va atinge și depăşi uşor pragul critic de 80 de unități. Disconfortul termic va deveni deosebit de accentuat.

Cerul va fi variabil, mai mult senin în zonele joase de relief. Sunt posibile înnorări şi devoltări convective izolate, în orele după-amiezei. În zonele montane, pe spații restrânse vor fi averse însoțite de descărcări electrice.

Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse, în general, între 32°C în zonele submontane si 36°C- 37°C, în cele joase, de podiş.

Minimele de la noapte se vor încadra între 17°C în depresiuni şi 22°C, în SV-ul teritoriului, caracterizând o noapte tropicală în bună parte din județ.

La Bistrița vom avea cer variabil iar temperaturile mai cresc puțin. Maxima diurnă va urca spre 35°C iar minima de la noapte nu va coborî sub 20°C.

Temperaturi maxime joi / minime vineri: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...