16.9 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

PREMIERĂ la Sângeorz-Băi: o femeie care a dat bani și produse cerșetorilor a fost amendată

Încă o premieră la Poliția Locală Sângeorz-Băi. O femeie care a dat bani și produse cerșetorilor a fost amendată cu 350 de lei. În urmă cu câteva zile, un alt locuitor al stațiunii a fost amendat cu aceeași sumă după ce a aruncat un chiștoc pe jos.

Se pare că femeia a dat bani și produse unor cerșetori, iar Poliția Locală din stațiune s-a dovedit a fi neiertătoare cu această practică:

„Doamna A.C. din Sângeorz-Băi a fost sancționată cu amendă de 350 RON, pentru că a oferit bani și produse cerșetorilor. Vă rugăm nu încurajați cerșetoria”, a informat Poliția Locală Sângeorz-Băi, pe pagina de Facebook a instituției.

În urmă cu câteva zile, aceeași instituție aplica aceeași amendă în cazul unui bărbat care a aruncat pe jos chiștocul unei țigări. Au mai fost sancționate în ultima perioadă murdărirea carosabilului cu fecale de animale sau necurățarea spațiului verde de lângă locuință.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...