31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Bistrița: O femeie a fost găsită moartă în lacul MHC

În această dimineață, o femeie, care, se pare, are în jur de 35 de ani, a fost găsită moartă în lacul MHC din Bistrița. Echipele medicale ajunse la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

O femeie care are în jur de 35 de ani a fost găsită decedată în această dimineață, în lacul MHC din Bistrița. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a intervenit la fața locului însă nu au mai avut cum s-o ajute pe femeie, fiind nevoiți să declare decesul.

„Persoana de sex feminin a fost scoasă din apa, are în jur de 35 ani. Din păcate a fost declarată decedată la locul solicitării. Nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare”, informează SAJ.

Se pare că femeia nu avea urme de violență pe corp care să indice o posibilă crimă.

UPDATE 

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență în zona unui lac din Bistrița.

În urma intervenției echipelor de salvare, polițiștii au identificat persoana ca fiind o femeie de 29 de ani, din municipiu, fiind totodată constatat decesul acesteia.

În acest caz a fost dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă”, informează IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.