20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

BEC: Nu a existat nicio fraudă la alegerile locale din Bistrița. Lazany este oficial primar al Bistriței

Biroul Electoral Central București a constatat că NU A EXISTAT NICIO FRAUDĂ LA ALEGERILE LOCALE din Bistrița, în legătură cu buletinele de vot pentru funcția de primar al municipiului.

PNL BN a depus ieri o contestație la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală – contestând rezultatul alegerilor de duminică. Liberalii au sesizat posibile nereguli la una dintre secțiile de votare și au cerut renumărarea voturilor. Biroul Electoral de Circumscripție Municipală s-a întrunit într-o ședință ieri după-masă și a respins contestația PNL.

Ulterior, PNL BN a contestat decizia Biroului Electoral Municipal – depunând o contestație și la Biroul Electoral Județean. Și aici contestația liberalilor a fost respinsă.

BEJ tranșează lucrurile: Gabriel Lazany a câștigat alegerile pentru Primăria Bistrița!

Domnule Turc, asumați-vă și nu mai manipulați! AȚI PIERDUT! Bistrițenii v-au trimis acasă! Biroul Electoral Județean a respins toate contestațiile celor din PNL! S-a terminat!”, a transmis consilierul local Augusta Lucia Săsărman. 

La rândul său, deputatul Daniel Suciu a punctat „Am evitat să vorbesc despre adversari, după ce bistrițenii au decis prin vot ce își doresc pentru județ și oraș.

Am tăcut din respect pentru cei care au avut altă opțiune.

Pentru că rolul nostru este să unim comunitatea după un exercițiu electoral, nu să o dezbinăm. Dar! Dar liberalii NU au limita penibilului și NU au ceea ce e obligatoriu: DEMNITATE și SMERENIE!

Robert, ai pierdut zdrobitor, în ciuda unei campanii mizerabile, și ești ultimul care să vorbești acum. Ai pierdut, oamenii nu te-au vrut și poate n-ar strica să te uiți dacă cele 10 porunci le respecți în primul rând tu. Revino la ceea ce știi, la puciuri interne și la executări silite pentru cei care nu au să-ți plătească dobânzi astronomice.

Iar voi, liberali din municipiu, cu Ioan Turc în frunte, NU meritați voturile bistrițenilor ce au avut încredere în voi. Îi mințiți acum vorbind de furt electoral când TOȚI candidații voștri au asistat la numărarea voturilor. Când s-au numărat și răsnumărat toate buletinele cu oamenii voștri acolo, cu președinții de secții numiți de voi. În democrație, câștigă cel mai votat iar Bistrița are primar și numele lui este Gabriel Lazany! Chiar și cu 8 voturi. Indiferent de opțiunea lor de duminică, noi îi respectăm pe toți bistrițenii. V-am spus, există viață și după 9 iunie”, a transmis deputatul Daniel Suciu. 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. În regulă. Dar asta nu trebuie să împiedice scociorârea contestatarilor experți prin anusul interneților după dreptatea și adevărul lor. Zilnic, pe îndelete sau isteric, cu brazdă adâncă și îngustă pentru următorii 4 ani la fiecare „analiză matematică trimisă de un cititor”.

 2. Foarte frumos !!!
  În concluzie: toți o apă și-un pământ.
  Pentru cetățean, pentru democrație, bla, bla, bla. Minciuni, vrăjeli, pentru prostit proști.
  În esență, un singur scop: pentru ciolan.
  Aceeași mizerie la toți.
  Nimic nou sub soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.