17.9 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

BISTRIȚA: Riscă să stea o lună după gratii, după ce s-au bătut în plină stradă!

E vorba de șapte bărbați, printre care și minori, care s-au certat în plină stradă. Apoi au devenit agresivi și s-au răzbunat chiar și pe luneta unui autoturism. Acum, cinci dintre ei, sunt reținuți de polițiști.

Scandal, ieri, în plină stradă, în municipiu. Șapte bărbați, printre care și minori, s-au luat la ceartă. Apoi au devenit agresivi.

În seara de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au intervenit prompt și au aplanat un scandal spontan, izbucnit între mai multe persoane din municipiul Bistrița. Toate persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul Poliției Municipiului Bistrița pentru audieri. Conform primelor verificări, polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că  7 bărbați cu vârste cuprinse între 17-49 de ani, toți din Bistrița, s-ar fi agresat reciproc pe o stradă din municipiu, ocazie cu care, unul dintre aceștia ar fi spart luneta unui autoturism parcat. În urma agresiunilor, un bărbat în vârstă de 49 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, explică reprezentanții IPJ BN.

În urma audierilor, cinci dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, cele cinci persoane reținute vor fi prezentate magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Situația conflictuală se află în monitorizarea polițiștilor bistrițeni care continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere”, transmit polițiștii.

 

FOTO- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...