21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Bistrițean căutat internațional, prins încercând să treacă granița

Un bistrițean era căutat la nivel internațional. Acesta a intenționat să treacă granița, dar a fost reținut de polițiști. De ce îl căutau nemții:

Un bistrițean de 45 de ani s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei Petea, ziua în amiaza mare.

Când polițiștii de frontieră au făcut verificările de rigoare, au constatat că bărbatul este căutat la nivel internațional.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român, R. D., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Bistrița-Năsăud. La control, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Germania. Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea unor infracțiunii contra proprietății. Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în raportul poliției de frontieră.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...