17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Bistrițeanca Ioana Bîrsan, din nou campioana națională la Fitness. Una dintre cele mai sexy sportive din România visa să devină…învățătoare

Bistrițeanca Ioana Bîrsan este din nou campioană națională la Fitness, apărându-și titlul cucerit anul trecut. Momentan, tânăra care s-a stabilit în Timișoara, activează ca antrenor personal, însă, când era copil visa să devină învățătoare.

Weekendul trecut s-a desfășurat în Cluj-Napoca Campionatul Național de Culturism și Fitness. Printre concurenți s-a numărat și bistrițeanca Ioana Bîrsan, care a vrut să-și apere titlul de campioană națională deținut deja. Aceasta este campioană absolută la Bikini Fitness.

Ioana Bîrsan are 24 de ani, s-a născut la Bistrița, însă s-a stabilit la Timișoara, unde activează ca antrenor personal. Tânăra visează să devină campioană europeană și de ce nu și mondială. De asemenea, și-ar dori să aibă propriul său club și sală și să-i îndemne astfel și pe alți tineri să facă sport.

Bistrițeanca a povestit într-un interviu pentru prosport.ro că dacă nu ar fi făcut din sport o carieră ar si ales meseria de învățătoare:

„Dacă nu aș fi ce sunt azi probabil aș fi ales meseria de învățătoare, îmi place foarte mult să fiu în preajma copiilor și să simt energia lor. Am predat pe timpul facultății timp de 2 ani gimnastică ritmică fetițelor la Palatul Copiilor din Cluj, energia pe care o simțeam la ore și entuziasmul că pot avea un impact asupra dezvoltării lor îmi aducea o mare împlinire”, a declarat sportiva pentru prosport.ro.

Foto: Federația Română de Culturism și Fitness

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!