26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

O femeie din Posmuș a comandat un smartphone, iar în colet a găsit haine uzate

O femeie din Posmuș a fost păcălită de o tânără de 19 ani, din Cluj-Napoca, de la care a cumpărat, prin intermediul unei aplicații de vânzări online, un smartphone. Când a deschis coletul, înăuntru a găsit haine uzate.

La data de 17 mai a.c., în urma investigațiilor efectuate într-un caz de înșelăciune, sesizat de o femeie din localitatea Posmuș, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat o tânără de 19 ani din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că la data de 7 mai a.c., prin intermediul unei aplicații de vânzări online, femeia din Posmuș ar fi comandat un smartphone de la un alt utilizator. Ulterior, la data de 9 mai a.c., pentru a primi telefonul comandat, aceasta ar fi achitat suma de 730 de lei, însă la deschiderea coletului a constatat faptul că a fost înșelată, fiindu-i trimise obiecte vestimentare uzate”, potrivit IPJ BN.

Prejudiciul a fost recuperat și urmează a fi restituit păgubitei, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: