7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Bistrițeancă, salvată de Salvamont din Masivul Ceahlău după ce a ajuns la epuizare severă

O bistrițeancă a fost salvată sâmbătă de salvamontiștii din Neamț. Aceasta se afla în Masivul Ceahlău când a cerut ajutorul salvamontiștilor prin 112. Se pare că femeia a ajuns într-o stare avansată de epuizare.

O femeie care făcea parte dintr-un grup de turiști din Bistrița-Năsăud a solicitat ajutorul salvamontiștilor, ieri, prin 112. Aceasta a anunțat că nu mai poate continua traseul și că are nevoie de ajutor.

Femeia se afla în Masivul Ceahlău, Curmătura Lutul Roșu. Se pare că aceasta se afla într-o stare avansată de epuizare. A intervenit pentru a o coborî pe femeie de pe munte Salvamont Neamț.

Femeia a fost singura din grupul de turiști din Bistrița-Năsăud care a solicitat ajutorul salvamontiștilor.

Foto: Salvamont Neamț

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: