20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Ionuț Simionca: „Am fost împotriva începerii discuțiilor cu PNL pentru fuziune”

 Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud, se împotrivește episodului de fuziune al PMP cu PNL. Acesta vrea ca la început discuțiile să aibă loc numai în partid.

În cadrul Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud, a transmis conducerii partidului că vrea ca formarea echipei de negocieri cu PNL să nu fie încă desemnată.

Acesta vrea însă ca cei din conducerea partidului să ia o hotărâre privind direcția PMP pentru a avea posibilitatea ca fiecare organizație județeană să se pronunțe pe aceste teme.

„În același timp, dacă majoritatea organizațiilor vor decide să se înceapă discuții cu PNL, aș fi vrut ca la aceste negocieri să participe organizațiile, care au obținut cele mai bune rezultate în alegeri!”, spune Simionca.

Simionca se declară împotriva unei fuziuni la nivel național al celor două partide.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...