-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Ionuț Simionca: „Am fost împotriva începerii discuțiilor cu PNL pentru fuziune”

 Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud, se împotrivește episodului de fuziune al PMP cu PNL. Acesta vrea ca la început discuțiile să aibă loc numai în partid.

În cadrul Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud, a transmis conducerii partidului că vrea ca formarea echipei de negocieri cu PNL să nu fie încă desemnată.

Acesta vrea însă ca cei din conducerea partidului să ia o hotărâre privind direcția PMP pentru a avea posibilitatea ca fiecare organizație județeană să se pronunțe pe aceste teme.

„În același timp, dacă majoritatea organizațiilor vor decide să se înceapă discuții cu PNL, aș fi vrut ca la aceste negocieri să participe organizațiile, care au obținut cele mai bune rezultate în alegeri!”, spune Simionca.

Simionca se declară împotriva unei fuziuni la nivel național al celor două partide.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...