24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Bistrițencele de la CS Gloria 2018 vor fi coordonate de unul dintre cei mai buni antrenori de handbal din lume

CS Gloria 2018 are un nou antrenor, în persoana lui Kim Rasmussen, fostul antrenor al naționalei Ungariei de handbal și a echipei CSM București, alături de care a și câștigat Liga Campionilor EHF în sezonul 2015-2016. Acesta este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din lume.

După plecarea lui Horațiu Pașca, echipa de handbal CS Gloria 2018 va merge înainte alături de Kim Rasmussen un antrenor danez cu rezultate spectaculoase. Acesta a antrenat încă din 2016 echipa națională feminină a Ungariei.

Înainte, danezul a antrenat și CSM București, alături de care a câștigat Liga Campionilor EHF, în sezonul competițional 2015-2016. Mai mult acesta a fost nominalizat de Federația Internațională de Handbal „Antrenorul anului”:

„Este o bucurie și o onoare, ca unul dintre cei mai buni antrenori de handbal din lume, nominalizat de Federația Internațională de Handbal, “Antrenorul anului”, să continue drumul Gloriei spre performanță.Te așteptăm la Bistrița-Năsăud, așteptăm ca împreună cu întreaga echipă, CS Gloria 2018 să ajungeți în top!”, a transmis președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...