13.9 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

VIDEO – Bogdan Ivan: O veste foarte bună, pentru beneficiarii Start Up Nation din Telciu, Șanț și Lunca Ilvei!

Deputatul PSD Bogdan Ivan a venit astăzi cu o veste foarte bună, din Parlamentul României, pentru tinerii antreprenori din Lunca Ilvei, Șanț și Telciu – beneficiari Start Up Nation. După îndelungi interpelări și întrebări adresate ministrului Economiei, Claudiu Năsui, acesta a făcut gestul așteptat de toți: 

Deputatul Bogdan Ivan a transmis, în urmă cu puțin timp, o veste bună pentru tinerii antreprenori din Bistrița-Năsăud, beneficiari ai programului Start Up Nation.

Nu degeaba m-am întâlnit cu tinerii antreprenori din Lunca Ilvei, Șanț și Telciu care aveau blocate plățile pentru programul Start Up Nation.

După ce am uzat de toate mijloacele legale pentru a-i arăta Ministrului Economiei starea gravă în care erau 200 de antreprenori și 1000 de angajați din județul nostru (interpelări, întrebări, telefoane, etc), ieri au fost făcute ultimele plăți restante încă din August 2020”, a transmis Bogdan Ivan.

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud a subliniat că, deși este un tânăr deputat, în opoziție, și aflat la primul mandat, are de gând să uzeze de toate mijloacele legale pentru a-i reprezenta pe oamenii care i-au oferit încrederea lor.

De asta sunt aici: ca să lupt pentru drepturile oamenilor corecți și ale tinerilor care vor să se dezvolte aici, acasă, în România”, a concluzionat Bogdan Ivan. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...