10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

MEDA PLAST, primul producător de capace pentru canalizare din compozit din țară și-a crescut afacerile cu 50% în an pandemic

MEDA PLAST TRANSILVANIA, este primul producãtor de capace pentru canalizare din compozit din România. Firma a înregistrat în 2020 venituri consolidate de peste 28,6 mil. lei, cu 50% mai mari faţã de anul 2019, deși vorbim despre un an pandemic.

În ciuda efectelor negative generale ale pandemiei, MEDA PLAST a raportat rezultate foarte bune, încheind anul 2020 cu un profit net de 2,966 mil. lei. Firma și-a crescut activele cu 36%, asemeni capitalurilor proprii, care au ajuns sã depãșeascã 3,38 mil. lei, cu 108% mai mult decat în anul anterior.

Evoluţia pozitivã pe întreg parcursul anului a adus stabilitate în rândul angajaţilor, numãrul mediu al acestora ajungând la 16.

MEDA PLAST TRANSILVANIA activeazã pe piaţã din anul 2017, și face parte din  grupul MEDA, alãturi de CSV Meda, CSV Euromeda, Meda Park, Meda Srl și SAV Sistem.

Este o societate cu capital integral românesc, având sediul în Bistriţa, și are ca principalã activitate importul și distribuţia materialelor pentru instalaţii, fiind distribuitor a unor brand-uri de top la nivel mondial, și unul din principalii distribuitori naționali de materiale pentru instalaţii de apã, gaz, canalizare și drenaj.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!