28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

MEDA PLAST, primul producător de capace pentru canalizare din compozit din țară și-a crescut afacerile cu 50% în an pandemic

MEDA PLAST TRANSILVANIA, este primul producãtor de capace pentru canalizare din compozit din România. Firma a înregistrat în 2020 venituri consolidate de peste 28,6 mil. lei, cu 50% mai mari faţã de anul 2019, deși vorbim despre un an pandemic.

În ciuda efectelor negative generale ale pandemiei, MEDA PLAST a raportat rezultate foarte bune, încheind anul 2020 cu un profit net de 2,966 mil. lei. Firma și-a crescut activele cu 36%, asemeni capitalurilor proprii, care au ajuns sã depãșeascã 3,38 mil. lei, cu 108% mai mult decat în anul anterior.

Evoluţia pozitivã pe întreg parcursul anului a adus stabilitate în rândul angajaţilor, numãrul mediu al acestora ajungând la 16.

MEDA PLAST TRANSILVANIA activeazã pe piaţã din anul 2017, și face parte din  grupul MEDA, alãturi de CSV Meda, CSV Euromeda, Meda Park, Meda Srl și SAV Sistem.

Este o societate cu capital integral românesc, având sediul în Bistriţa, și are ca principalã activitate importul și distribuţia materialelor pentru instalaţii, fiind distribuitor a unor brand-uri de top la nivel mondial, și unul din principalii distribuitori naționali de materiale pentru instalaţii de apã, gaz, canalizare și drenaj.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.