7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

MEDA PLAST, primul producător de capace pentru canalizare din compozit din țară și-a crescut afacerile cu 50% în an pandemic

MEDA PLAST TRANSILVANIA, este primul producãtor de capace pentru canalizare din compozit din România. Firma a înregistrat în 2020 venituri consolidate de peste 28,6 mil. lei, cu 50% mai mari faţã de anul 2019, deși vorbim despre un an pandemic.

În ciuda efectelor negative generale ale pandemiei, MEDA PLAST a raportat rezultate foarte bune, încheind anul 2020 cu un profit net de 2,966 mil. lei. Firma și-a crescut activele cu 36%, asemeni capitalurilor proprii, care au ajuns sã depãșeascã 3,38 mil. lei, cu 108% mai mult decat în anul anterior.

Evoluţia pozitivã pe întreg parcursul anului a adus stabilitate în rândul angajaţilor, numãrul mediu al acestora ajungând la 16.

MEDA PLAST TRANSILVANIA activeazã pe piaţã din anul 2017, și face parte din  grupul MEDA, alãturi de CSV Meda, CSV Euromeda, Meda Park, Meda Srl și SAV Sistem.

Este o societate cu capital integral românesc, având sediul în Bistriţa, și are ca principalã activitate importul și distribuţia materialelor pentru instalaţii, fiind distribuitor a unor brand-uri de top la nivel mondial, și unul din principalii distribuitori naționali de materiale pentru instalaţii de apã, gaz, canalizare și drenaj.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...