15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Bistrițeni, bateți-vă coasa, ieșiți la luptă și scoateți din brusturi Pădurea Schullerwald!

Bistrițenii cu coasă în dotare, care s-au antrenat – la îndemnul municipalității – la tăiat jungla dintre blocuri, sunt așteptați de îndată în Pădurea Schullerwald, unde nu mai vezi băncile și aleile de brusturi!

Dacă tot v-au tot certat comunicatorii municipalității de pe profilele false de Facebook că să nu mai tot așteptați atâtea de la comenduire, să vă mai bateți și singuri coasa, și să ieșiți la muncă patriotică în fața blocului, ar fi cazul să treceți la următorul nivel!

În fața blocului, cu coasa bătută în balcon poate oricine! Dar ia să vedem cine sunt eroii noștri, cetățenii responsabili care vor scoate la lumină Pădurea Schullerwald! Și rapid, până nu vă ia comenduirea la împins vagoane pe rețelele de socializare.

Un loc extrem de iubit și căutat de bistrițeni ca pădurea Schullerwald a fost uitat de municipalitate… La cum arată treaba în teren, a și uitat că are în administrare această zonă.

Aleile largi au dispărut sub pământ și resturile vegetale… A mai rămas doar o cărare pe mijloc, cea bătută de cei care fac zilnic sport aici.

Multe dintre bănci au dispărut și ele sub brusturi sau după ei.

Fostele toalete publice ecologice, care n-au funcționat nici la inaugurare – cu atât mai puțin acum, întregesc peisajul delăsării. Dar, de ele nu ar trebui să ne facem grijă, în curând pădurea le va înghiți, abia se mai zăresc acum. Puțină răbdare și rezolvă natura cazul, cum le-a rezolvat mereu pe toate.

De altfel, dacă nu se intervine în timp util, pădurea Schullerwald va fi curând la fel de sălbatică ca și înaintea lucrărilor de amenajare făcute din bani europeni, care n-au ținut decât câteva veri. Va rămâne doar zona de la intrare, mai bine amenajată datorită mediului privat, nu autorităților.

În rest, toate bune, aer frumos mai mereu, doar câte un damf care te mai pălește pe alei din când în când și îți arată că pentru mai mulți români decât ți-ai închipui e ceva natural să se ușureze în natură chiar și când au toaleta publică la câteva sute de metri.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. multumim autoritatilor pentru implicare !!!!!!!!!!!!!! asa jungla….mai rar…A, poate e de vina PE-SE-DE??? nicicand nu a arata padurea asta atat de rau!!!!!!!!!! in 4 ani, va fi ce a fost! balarii, la fel ca multe alte locuri din oras, dar noi am promis parcuri pe blocuri!!!!!

  2. Jegoși din Primăria Bistrița Năsăud ar face bine să iasă afara din Primărie și să facă curat peste tot în oraș nu numai în pădure că stau pe bani publici în birouri rusinei să le fie

  3. Cismele de apa nu functioneaza! Obisnuiesc sa alerg in Pădurea Schullerwald si tare m-as bucura sa pot bea o gura de apa. Am facut numereoase sesizari, dar degeaba. Sunt doi instalatori angajati in primarie….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.