19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Bistrițeni, hai la meci! Meciul României cu Belgia va putea fi văzut pe un ecran uriaș, pe Pietonalul Liviu Rebreanu

Pe Pietonalul Liviu Rebreanu este amplasat un ecran uriaș, unde microbiștii vor putea urmări, mâine, meciul dintre România și Belgia. Inițiativa aparține primarului ales Gabriel Lazany, cererea fiind aprobată chiar astăzi de Primăria Bistrița.

Bistrițenii care vor să se bucure de meciul dintre România și Belgia în aer liber o pot face mâine, pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Acolo chiar astăzi este amplasat un ecran uriaș unde va putea fi urmărit cel de-al doilea meci al României de la EURO 2024, care va avea loc mâine, la ora 22:00.

Inițiativa aparține primarului ales Gabriel Lazany, care a făcut o solicitare Primăriei Bistrița pentru a-i permite amplasarea ecranului în zona zero a orașului. Se pare că comisia a avizat chiar astăzi amplasarea ecranului.

„Bistrița, hai la meci! România merită să fie susținută de bistrițeni, merită să fim împreună la meciul de sâmbătă. Am solicitat primăriei permisiunea să amplasăm un ecran gigant pe pietonal, astfel încât și bistrițenii să se bucure de emoția Campionatului European. Sportul unește comunitatea și vă așteptăm la meci, sâmbătă! Hai România”, a fost mesajul transmis de Gabriel Lazany.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.