8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Bistrițenii au umor! Muza? Șantierele și statul în trafic cu zecile de minute

Bistrița e toată un șantier, de la un capăt la altul. Statul în trafic și șantierele care nu apucă să se-nchidă, că se și redeschid, cu alte intervenții – au devenit o sursă de inspirație pentru umorul și talentul liric al bistrițenilor. Căci, la urma urmei, „românul s-a născut poet”…

Bistrița e toată un șantier. Nimic nou sub soare! Că doar situația e aceeași de… nici nu mai știm de când. Deja a devenit „normalitate”.

Dar, vorba românului, „Tot răul spre-un bine!” Pentru că statul în trafic cu zecile de minute și șantierele permanente scot la iveală spiritul liric și umorul bistrițenilor.

Mai jos aveți la dispoziție o colecție de replici – concluzii concepute de taximetriștii care circulă zilnic prin oraș. Un număr demn de iUmor, care ne înfățișează imagini „dureroase” și haioase despre Bistrița.

BISTRIȚA
 • Bistrița – Singurul oraș din România care se poate bucura de mare la munte si pârtie la deal
 • Bistrița – orașul cel mai simpatic din România: are cele mai multe gropițe!
 • Bistrița – orașul în care toată lumea se cunoaște și se salută corespunzător prin afișarea semnului internațional al degetului mijlociu.
 • Bistrița – orașul în care familia este cel mai des menționată, în special mamele.
 • Bistrița – orașul în care nimeni nu găsește semnalizarea, dar culmea, toată lumea știe în mod sigur unde se află claxonul.
 • Bistrița – orașul în care toată lumea este la stat:   stat la cozi, stat în trafic, STAT.
 • Bistrita – orașul în care prioritatea se acordă în funcție de vechimea / valoarea mașinii, si de pilele pe care le ai.
 • Bistrita – orașul cu cele mai multe sensuri fără sens! Așa că dacă nu-ți găsești un sens în viață, hai la Bistrița, c-avem destule!
 • Bistrita – orașul unde nu mai avem străzi de pământ! Explicație – tot pământul este pe străzi.
 • Bistrița – orașul în care cunoștințele fac semnele de circulație opționale.
 • La Bistrița nu este valabilă afirmația: unul încarcă – doi descarcă. La noi trebuie să fie minim 4 la descărcat.
 • Bistrița – singurul oraș din România în care chiar dacă este închis ștrandul, poți face baie „în centru”
 • Bistrița – orașul în care că muncești, că nu muncești, tot trăiești.

 • Bistrița – singurul oraș din România în care comisiile de disciplină se întâlnesc la colțul blocului și discută pașnic despre pisica vecinului și despre coada ei. Asta este! Ziua trece, banul vine.

 • Bistrita – orașul în care nu contează cât de lung ai părul, important e cât și cum zâmbești.

Dacă mai aveți și alte replici, sau vă „lovește” inspirația, secțiunea comentarii e deschisă oricui…!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Dl. Primar, cum poate cineva, mai în vârstă, sa intre în cimitir in partea dinspre fostul Plastsistem, când nu se mai poate intra cu mașina și nici nu ai unde s-o parchezi, din cauza pistelor de bicicleta. Ce-o să fie la 1 noiembrie, dar nu numai. Trebuie neapărat și urgent amenajata o parcare vis-a-vis de intrarea în cimitir. E strict necesar și ar fi util pentru multa lume

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.