10.9 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Bistrițenii, campioni la un concurs de pescuit în Ungaria. Au stabilit și un nou record

Trei echipe de pescari bistrițeni au realizat o captură impresionantă, de  peste 7,3 tone de crap, la Cupa Beta Mix, pe lacul Prodi, în Ungaria. Echipa Midavo a prins peste 3,7 tone și a doborât recordul mondial.

În acest sfârșit de săptămână, celebrul carpodrom Prodi din Ungaria a găzduit Cupa Beta Mix Carp Fishing.

Bistrițenii prezenți la concurs au surprins prin îndemânare, adjudecându-și primele trei locuri în clasament. Au ajuns pe podium în urma unui maraton de pescuit de 96 de ore.

Echipa Midavo, clasată pe locul I, a reușit performanța unui nou record mondial, cu o captură de 3775 kg de pește, cu 549 kg peste cel stabilit anterior. Din această echipă au făcut parte: Mic Ioan, Badiu Stelian ,Petruse Cristian și Dohotar Cătălin

Echipele bistrițene As la Crap și Maalula au cucerit celelalte două medalii: argint, respectiv bronz. Au reușit performanțele a două capturi impresionante de pește:  Maalula – 1930 de kg, iar As la Crap – 1620 kg.

Hosu Adrian, Roșcăneanu Paul, Bogdan Vlad și Bogdan Moldovan sunt bistrițenii care au făcut parte din Echipa Maalula.

Din echipa As la Crap au făcut parte Adrian Seni, Ciocan Alex, Csaba Attila, și Ionuț Sas.

Beta Mix este o nadă specială acceptată în concursurile de pescuit sportiv. La competiția din Ungaria, bistrițenii au utilizat același tip de nadă. Astfel, As la Crap și-a reconfirmat calitatea de producător de nadă bună cu rezultate excelente în Europa.

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Bistritenii au fost campioni si chiar au stabilit un nou record mondial in pescuitul la crap 3751kg de peste prins in 96 h dar a fost echipa Mivado Carp Fishing.

  2. Felicitări echipelor bistrițene! Vreau doar sa fac o mica corecție la acest articol. Echipa de pe loc 1, cei de la Mivado, au pescuit cu nada produsa de ei… . 👍

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...