8.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

VIDEO: Un mare artist, despre Bistrița: Un orășel atât de cochet…!

Este unul dintre marii artiști ai României, care a avut privilegiul de a fi invitat la renumitul concertul anual de Crăciun de la Vatican, acolo ajuns muzicieni faimoși precum Bryan Adams, Tom Jones sau Lauryn Hill. A ajuns și la Bistrița pentru prima oară, la finalul lui august. „Aveți un orășel atât de frumos, atât de cochet…!”

Mihail Sandu – originar din Basarabia – este unul dintre cei mai originali, expresivi și creativi artiști care trăiesc la Cluj.

A susținut primul său concert în Bistrița la finalul lunii august, invitat la unul dintre cele mai reușite evenimente ale verii: Povestea vinului în Pasajele Bistriței.

FOTO/VIDEO – Mihail, punctul culminant și răscolitor în fascinanta Poveste a Vinului

Mihail s-a arătat impresionat de Bistrița. A și mărturisit-o, în timpul concertului. „Aveți un orășel atât de frumos, atât de drăguț, atât de cochet… Atât de curat și plin de viață ! Suntem pentru prima dată aici. Vă mulțumim pentru primire și căldură…

De altfel, Cristi Moldovan, președintele Asociației Mocănița Transilvaniei, organizatorul evenimentului, a dezvăluit celor prezenți la eveniment că Mihail s-a arătat impresionat și de povestea Mocăniței Transilvaniei. Și că va susține și în viitor cauza acesteia.

Mihail a studiat timp de șapte ani pianul. A învățat să cânte și la chitară, însă în liceu a ales pictura. La facultate, deși i-ar fi plăcut să se reîntoarcă la muzică, a considerat că nu va avea perspective în Chișinău. 

Mutarea în România, la Cluj, a venit tot datorită studiilor. a absolvit Universitatea de Arte și Design din Cluj A câștigat o bursă în Polonia, la Cracovia, unde și-a continuat studiile în design grafic și fotografie.

Mihail Sandu, artistul din Basarabia care a absolvit Universitatea de Arte și Design din Cluj.

A devenit cunoscut cu „Mă ucide ea”, un mix de funk, blues și pop. Piesa a fost desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016. Are până în momentul de față peste 83 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto @ Cătălin Onofrei / Asociatia Mocănița Transilvaniei

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...