27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

VIDEO: Un mare artist, despre Bistrița: Un orășel atât de cochet…!

Este unul dintre marii artiști ai României, care a avut privilegiul de a fi invitat la renumitul concertul anual de Crăciun de la Vatican, acolo ajuns muzicieni faimoși precum Bryan Adams, Tom Jones sau Lauryn Hill. A ajuns și la Bistrița pentru prima oară, la finalul lui august. „Aveți un orășel atât de frumos, atât de cochet…!”

Mihail Sandu – originar din Basarabia – este unul dintre cei mai originali, expresivi și creativi artiști care trăiesc la Cluj.

A susținut primul său concert în Bistrița la finalul lunii august, invitat la unul dintre cele mai reușite evenimente ale verii: Povestea vinului în Pasajele Bistriței.

FOTO/VIDEO – Mihail, punctul culminant și răscolitor în fascinanta Poveste a Vinului

Mihail s-a arătat impresionat de Bistrița. A și mărturisit-o, în timpul concertului. „Aveți un orășel atât de frumos, atât de drăguț, atât de cochet… Atât de curat și plin de viață ! Suntem pentru prima dată aici. Vă mulțumim pentru primire și căldură…

De altfel, Cristi Moldovan, președintele Asociației Mocănița Transilvaniei, organizatorul evenimentului, a dezvăluit celor prezenți la eveniment că Mihail s-a arătat impresionat și de povestea Mocăniței Transilvaniei. Și că va susține și în viitor cauza acesteia.

Mihail a studiat timp de șapte ani pianul. A învățat să cânte și la chitară, însă în liceu a ales pictura. La facultate, deși i-ar fi plăcut să se reîntoarcă la muzică, a considerat că nu va avea perspective în Chișinău. 

Mutarea în România, la Cluj, a venit tot datorită studiilor. a absolvit Universitatea de Arte și Design din Cluj A câștigat o bursă în Polonia, la Cracovia, unde și-a continuat studiile în design grafic și fotografie.

Mihail Sandu, artistul din Basarabia care a absolvit Universitatea de Arte și Design din Cluj.

A devenit cunoscut cu „Mă ucide ea”, un mix de funk, blues și pop. Piesa a fost desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016. Are până în momentul de față peste 83 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto @ Cătălin Onofrei / Asociatia Mocănița Transilvaniei

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...