6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Turc vrea cabinet stomatologic mobil pentru bistrițenii fără bani de dentist

Primăria Bistrița va cumpăra anul acesta un cabinet stomatologic mobil, ce se va deplasa prin cartierele aparținătoare ale orașului. Aici s-ar putea acorda gratuit consultații și tratament  celor care nu au bani să meargă la dentist.

Primarul Ioan Turc a anunțat că anul acesta va fi achiziționat un cabinet stomatologic mobil pentru persoanele defavorizate.

Vom cumpăra acest cabinet pe care l-am avut în lista de investiții și anul trecut, dar cine a câștigat procedura nu a mai venit și cu bunul”, a explicat primarul Bistriței.

Cabinetul mobil va avea dotările unuia clasic și va putea oferi, gratuit, atât consultații, cât și tratamente de specialitate.

Primăria Bistrița a alocat în acest sens 750.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: