25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Bistrițenii nu vor renunța la sport! Sala de Fitness Casa EMA rămâne deschisă!

Iubitorii de sport au avut dificultăți în desfășurarea antrenamentelor pe perioada pandemiei. Sălile de fitness au fost închise o perioadă, iar apoi s-au redeschis, însă cu o serie de restricții impuse de autorități.

Avem vești bune pentru amatorii de fitness! Deși a fost o perioadă grea, Casa EMA menține sala de fitness deschisă, deoarece avem nevoie de puțină terapie prin sport, în toată această nebunie!

Regulile de distanțare socială nu-i împiedică pe bistrițeni să renunțe la sport! Cei mai fideli clienți ai Casei EMA își continuă antrenamentele în deplină siguranță, sosesc la sală doar cu programare și respectă regulile actuale de funcționare.

Programul sălii este redus față de obicei, adaptat situației, astfel vă puteți antrena dimineața între orele 08:00-12:00 și după-masa de la 17:00 la 21:00!


Aici sunt numerele de telefon la care puteți apela pentru programări la sală, atât pentru ședințele de fitness individual, dar și pentru cei care doresc fitness cu antrenor:

  • Recepție: 0773-330.968,
  • Mirela Riti: 0773-914.169,
  • Mihai Pop: 0743-427.393.

Orele de aerobic se mențin și ele după orarul normal, antrenoarele Mirela Riti și Dorina Virginica vă stau la dispoziție pentru detalii despre program.

În plus, din data de 2 noiembrie, Casa EMA oferă reduceri celor ce luptă în linia întâi împotriva COVID 19!

„Suport pentru linia 1!

Începând de astăzi, personalul aflat în prima linie împotriva COVID-19 va beneficia de reducere la sala de fitness pe toată perioada stării de alertă!” au anunțat cei de la Casa EMA pe pagina de Facebook.

Așadar, rămâneți voioși și sănătoși în continuare… și continuați să faceți SPORT!

Casa EMA – Relaxant. Activ. Sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.