15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Bistrițenii, sancționați pentru picnic în locuri nepermise

Activităţi de picnic în locuri nepermise, adresarea de injurii sau pescuitul fără permis – acestea au fost doar câteva dintre faptele constatate şi sancţionate de jandarmi în minivacanţa de 1 mai.

Au tulburat liniştea şi ordinea publică, și-au instalat grătarele în loc nepermis, au ieșit la cerșit, au adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa unor concetățeni, au „uitat” să-şi supravegheze câinii periculoși, lăsându-i fără botniță, au pescuit fără permis, și-au parcat mașinile în locuri nepermise sau au apelat în mod nejustificat la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112… Acestea sunt faptele constatate și sancționate de jandarmi în minivacanţa de 1 mai.

Acestea au fost constatate atât pe raza municipiului Bistrița cât și la Năsăud și Beclean, în conformitate cu prevederile legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, H.C.L. nr. 125, din 2017, O.U.G. nr 23 din 2008, respectiv O.G. nr. 55 din 2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, republicată, art. 18, lit. c.

Totalul sancţiunilor aplicate se ridică la 2.300 de lei şi 7 avertismente scrise – a transmis Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Jandarmeriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: