24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Bistrițenii sunt așteptați să își ia rămas bun de la cel ce a fost Ioan Tămășoi

Patronul Cibela și Polimed a murit luni noaptea, într-un tragic accident, în apropiere de București. Acesta va fi înmormântat în acest weekend. Bistrițenii sunt așteptați să își ia rămas bun de la cel care a fost Ioan Tămășoi.

O veste groaznică a lovit ieri familia Tămășoi din Bistrița.

Ioan, soț și tată a doi copii, a fost implicat într-un tragic accident. Acesta a pornit luni seara, în ciuda opoziției familiei, spre Constanța. La puțin timp după ce a intrat pe Autostrada Soarelui, acesta s-a izbit cu mașina de o mașină mare. Impactul i-a fost fatal.

Băiatul său, Ionuț, a anunțat pe Facebook slujbele de priveghi și înmormântare.

 

Dumnezeu să îl odihnească în pace și să dea putere familiei!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...