15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO: Limitatoarele de viteză de pe Dealul Budacului, noua provocare a șoferilor

Pe o distanță relativ scurtă, în rampă, patru limitatoare de viteză dau bătăi de cap șoferilor. Este vorba de urcarea pe Dealul Budacului, un drum nu de mult asfaltat. „E jale, ne rupem mașinile!”, spun șoferii revoltați.

Drumul ce urcă pe Dealul Budacului a fost de curând asfaltat și reabilitat.

Bucuria șoferilor nu a ținut mult, însă. Aceștia se plâng de decizia de a amplasa patru limitatoare de viteză, pe o porțiune relativ scurtă.

Nu stiu cine a hotărât să facă așa ceva pe dealul Budacului. E jale! Ne rupem mașinile pe ele! Pe o distanță de un km, în curbe și în rampă, sunt patru denivelări  foarte înalte!”, se plâng șoferii.

„Acum mai e cum mai e. Dar pe când vine iarna ce ne facem? Că va fi zăpadă și cum mai urci? Tot un hop și un alunecuș”, spun alții.

Solicitarea de amplasare a acestor limitatoare a venit din partea municipalității, iar Biroul Rutier din cadrul IPJ BN a aprobat.

„Lucrările de acest gen se fac în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor sau a celor de la rutieră. În cazul de față, locuitorii din zona respectivă sunt cei care au spus că se circulă cu viteză mult prea mare, așa că s-a solicitat amplasarea acestor limitatoare. Din moment ce Biroul Rutier și-a dat acordul, înseamnă că e o decizia bună”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?