25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO: Limitatoarele de viteză de pe Dealul Budacului, noua provocare a șoferilor

Pe o distanță relativ scurtă, în rampă, patru limitatoare de viteză dau bătăi de cap șoferilor. Este vorba de urcarea pe Dealul Budacului, un drum nu de mult asfaltat. „E jale, ne rupem mașinile!”, spun șoferii revoltați.

Drumul ce urcă pe Dealul Budacului a fost de curând asfaltat și reabilitat.

Bucuria șoferilor nu a ținut mult, însă. Aceștia se plâng de decizia de a amplasa patru limitatoare de viteză, pe o porțiune relativ scurtă.

Nu stiu cine a hotărât să facă așa ceva pe dealul Budacului. E jale! Ne rupem mașinile pe ele! Pe o distanță de un km, în curbe și în rampă, sunt patru denivelări  foarte înalte!”, se plâng șoferii.

„Acum mai e cum mai e. Dar pe când vine iarna ce ne facem? Că va fi zăpadă și cum mai urci? Tot un hop și un alunecuș”, spun alții.

Solicitarea de amplasare a acestor limitatoare a venit din partea municipalității, iar Biroul Rutier din cadrul IPJ BN a aprobat.

„Lucrările de acest gen se fac în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor sau a celor de la rutieră. În cazul de față, locuitorii din zona respectivă sunt cei care au spus că se circulă cu viteză mult prea mare, așa că s-a solicitat amplasarea acestor limitatoare. Din moment ce Biroul Rutier și-a dat acordul, înseamnă că e o decizia bună”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...