13.5 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

FOTO: Limitatoarele de viteză de pe Dealul Budacului, noua provocare a șoferilor

Pe o distanță relativ scurtă, în rampă, patru limitatoare de viteză dau bătăi de cap șoferilor. Este vorba de urcarea pe Dealul Budacului, un drum nu de mult asfaltat. „E jale, ne rupem mașinile!”, spun șoferii revoltați.

Drumul ce urcă pe Dealul Budacului a fost de curând asfaltat și reabilitat.

Bucuria șoferilor nu a ținut mult, însă. Aceștia se plâng de decizia de a amplasa patru limitatoare de viteză, pe o porțiune relativ scurtă.

Nu stiu cine a hotărât să facă așa ceva pe dealul Budacului. E jale! Ne rupem mașinile pe ele! Pe o distanță de un km, în curbe și în rampă, sunt patru denivelări  foarte înalte!”, se plâng șoferii.

„Acum mai e cum mai e. Dar pe când vine iarna ce ne facem? Că va fi zăpadă și cum mai urci? Tot un hop și un alunecuș”, spun alții.

Solicitarea de amplasare a acestor limitatoare a venit din partea municipalității, iar Biroul Rutier din cadrul IPJ BN a aprobat.

„Lucrările de acest gen se fac în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor sau a celor de la rutieră. În cazul de față, locuitorii din zona respectivă sunt cei care au spus că se circulă cu viteză mult prea mare, așa că s-a solicitat amplasarea acestor limitatoare. Din moment ce Biroul Rutier și-a dat acordul, înseamnă că e o decizia bună”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...