20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

BN: Două noi cazuri pozitive în ultimele 24 de ore! Național- 321

Avem 150 de cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. Cele mai recente, adică două au sosit în ultimele 24 de ore. La nivel național, în același interval de timp au fost raportate 321 de noi cazuri.

Numărul de cazuri pozitive cu noul tip de coronavirus a ajuns la 150, pe teritoriul județului Bistrița-Năsăud. Dintre aceștia, doi au fost depistați în ultimele 24 de ore.

Din totalul celor 150 de cazuri pozitive, 57 de persoane s-au vindecat și 11 au decedat. Astfel, la această oră, în județ, avem 82 de cazuri active.

Precizare:
• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali.
• Două persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.
• 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus.
• Până în prezent, șapte cadre medicale (trei medici, patru asistenți) și patru persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, cinci au fost declarate vindecate.
• O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Primăriei Năsăud.

Pe raza județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 24.04.2020, avem:
• 171 persoane în carantină instituționalizată;
• 435 persoane în izolare la domiciliu;

La nivel național, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 321 de noi cazuri de COvid 19, numărul total al persoanelor infectate ajungând la 10.417. Dintre acestea, 2.817 s-au vindecat și 552 de persoane au decedat. La ATI, în acest moment, sunt internați 241 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.251 de persoane. Alte 27.410 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 121.602 de teste.

În ceea ce privește situația românilor infectați cu COVID-19, în afara granițelor țării, aceasta este următoarea:

  • 1.480 români infectați
  • 21 vindecați
  • 70 decedați

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20”, transmite Grupul de Comunicare Strategică. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.