5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Lazany: Mă puteți demite! Acum aveți și posibilitatea și oportunitatea!

În scandalul politic creat în jurul acreditării aparatelor RT – PCR a apărut și numele managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acesta a explicat că a făcut tot ceea ce a trebuit pentru a avea un astfel de aparat. „Mă puteți demite! Acum aveți și posibilitatea și oportunitatea!”, a concluzionat managerul Lazany.

Bistrița-Năsăud are două aparate RT- PCR pentru testele COVID 19. Din nefericire, acestea au fost prinse într-un joc pe culori politice.

În întregul scandal format în jurul acreditărilor celor două aparate, a apărut și numele managerului spitalului, Gabriel Lazany.

Acesta a „ieșit la înaintare” cu o postare pe Facebook, în care explică efortul depus pentru a avea un aparat la spital. Tototdată, le-a spus celor din guvernare că poate fi demis, aceștia având acum și posibilitatesa și oportunitatea.

„Se pare că am început să încurc anumite socoteli, altfel nu știu de ce am ajuns în centrul acestui iureș. Stimați domni, dacă nu încăpeți de mine, sau considerați că laboratorul de biologie moleculară, pe care l-am făcut din zero (amenajare spațiu, achiziționare aparatură medicală, confecționare mobilier specific, angajare și instruire personal) în mai puțin de o lună, nu a fost pus în funcțiune mai repede din cauza că mi-am îndeplinit în mod defectuos sarcinile de serviciu, mă puteți demite. Acum aveți și posibilitatea și oportunitatea. În rest numai de bine. Succes!”, a scris Gabriel Lazany.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: