11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Lazany: Mă puteți demite! Acum aveți și posibilitatea și oportunitatea!

În scandalul politic creat în jurul acreditării aparatelor RT – PCR a apărut și numele managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acesta a explicat că a făcut tot ceea ce a trebuit pentru a avea un astfel de aparat. „Mă puteți demite! Acum aveți și posibilitatea și oportunitatea!”, a concluzionat managerul Lazany.

Bistrița-Năsăud are două aparate RT- PCR pentru testele COVID 19. Din nefericire, acestea au fost prinse într-un joc pe culori politice.

În întregul scandal format în jurul acreditărilor celor două aparate, a apărut și numele managerului spitalului, Gabriel Lazany.

Acesta a „ieșit la înaintare” cu o postare pe Facebook, în care explică efortul depus pentru a avea un aparat la spital. Tototdată, le-a spus celor din guvernare că poate fi demis, aceștia având acum și posibilitatesa și oportunitatea.

„Se pare că am început să încurc anumite socoteli, altfel nu știu de ce am ajuns în centrul acestui iureș. Stimați domni, dacă nu încăpeți de mine, sau considerați că laboratorul de biologie moleculară, pe care l-am făcut din zero (amenajare spațiu, achiziționare aparatură medicală, confecționare mobilier specific, angajare și instruire personal) în mai puțin de o lună, nu a fost pus în funcțiune mai repede din cauza că mi-am îndeplinit în mod defectuos sarcinile de serviciu, mă puteți demite. Acum aveți și posibilitatea și oportunitatea. În rest numai de bine. Succes!”, a scris Gabriel Lazany.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...