16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

VIDEO Ce e mic și verde și se plimbă pe străzile din Bistrița? Viitoarea mașină a orașului!

Bistrițenii au început să își adapteze mașinile în funcție de cât carosabil mai au la dispoziție. Adică multe drumuri închise și puțin carosabil? Nu-i nimic, ne descurcăm, doar suntem inventivi…

Pe circuitul de curse încete de pe Bulevardul Republicii, avem dovada unui început de evoluție. Un bistrițean binevoitor și descurcăreț a cuplat ambreiajul unui bob de vară și se pliază perfect în jungla de fiare și betoane.

Dacă gurile rele spuneau despre Bistrița că este o comună electrificată, iată cum mai nou este și una a șantierelor. Bulevardul Decebal este harcea-parcea mult timp de-acu. Din 20 octombrie a fost închis parțial pentru lucrări Bulevardul Republicii, e închisă strada Tărpiului, sunt derulate lucrări pe Gen. Grigore Bălan și naiba mai ține evidența străduțelor sparte și lăsate în plata Domnului.

Poate că nu ar fi rău să se schimbe discursul destinat dragilor bistrițeni din partea mai-marelui în “Stimabililor, de mâine cu pejosul sau, după posibilități, un elicopter, un avionaș, Frățică!”

Sau faceți ca omul ăsta sincer care s-a săturat de aglomerație, îți iei un bob de vară și te dai peste tot unde-ți dorește inima.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.