4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

VIDEO Ce e mic și verde și se plimbă pe străzile din Bistrița? Viitoarea mașină a orașului!

Bistrițenii au început să își adapteze mașinile în funcție de cât carosabil mai au la dispoziție. Adică multe drumuri închise și puțin carosabil? Nu-i nimic, ne descurcăm, doar suntem inventivi…

Pe circuitul de curse încete de pe Bulevardul Republicii, avem dovada unui început de evoluție. Un bistrițean binevoitor și descurcăreț a cuplat ambreiajul unui bob de vară și se pliază perfect în jungla de fiare și betoane.

Dacă gurile rele spuneau despre Bistrița că este o comună electrificată, iată cum mai nou este și una a șantierelor. Bulevardul Decebal este harcea-parcea mult timp de-acu. Din 20 octombrie a fost închis parțial pentru lucrări Bulevardul Republicii, e închisă strada Tărpiului, sunt derulate lucrări pe Gen. Grigore Bălan și naiba mai ține evidența străduțelor sparte și lăsate în plata Domnului.

Poate că nu ar fi rău să se schimbe discursul destinat dragilor bistrițeni din partea mai-marelui în “Stimabililor, de mâine cu pejosul sau, după posibilități, un elicopter, un avionaș, Frățică!”

Sau faceți ca omul ăsta sincer care s-a săturat de aglomerație, îți iei un bob de vară și te dai peste tot unde-ți dorește inima.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...