13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO Ce e mic și verde și se plimbă pe străzile din Bistrița? Viitoarea mașină a orașului!

Bistrițenii au început să își adapteze mașinile în funcție de cât carosabil mai au la dispoziție. Adică multe drumuri închise și puțin carosabil? Nu-i nimic, ne descurcăm, doar suntem inventivi…

Pe circuitul de curse încete de pe Bulevardul Republicii, avem dovada unui început de evoluție. Un bistrițean binevoitor și descurcăreț a cuplat ambreiajul unui bob de vară și se pliază perfect în jungla de fiare și betoane.

Dacă gurile rele spuneau despre Bistrița că este o comună electrificată, iată cum mai nou este și una a șantierelor. Bulevardul Decebal este harcea-parcea mult timp de-acu. Din 20 octombrie a fost închis parțial pentru lucrări Bulevardul Republicii, e închisă strada Tărpiului, sunt derulate lucrări pe Gen. Grigore Bălan și naiba mai ține evidența străduțelor sparte și lăsate în plata Domnului.

Poate că nu ar fi rău să se schimbe discursul destinat dragilor bistrițeni din partea mai-marelui în “Stimabililor, de mâine cu pejosul sau, după posibilități, un elicopter, un avionaș, Frățică!”

Sau faceți ca omul ăsta sincer care s-a săturat de aglomerație, îți iei un bob de vară și te dai peste tot unde-ți dorește inima.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...