-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Ioan Turc: Piața „de la Ruși” nu are ce căuta acolo! O vom reloca!

Primăria Bistrița are în vedere modernizarea pieței Decebal. „Piața de pe Calea Moldovei nu are ce căuta acolo. O vom reloca în Decebal!”, a declarat Ioan Turc.

În cadrul unei conferințe de presă la sediul Primăriei Bistrița, Ioan Turc a vorbit și despre planurile pe care le are cu piețele din oraș.

Le-am promis bistrițenilor că vor avea o piață agro-alimentară nouă, modernă. Una dintre cele mai moderne din țară. Cu temperatură controlată, cu standuri pentru producătorii locali, pentru comercianți. Cu standuri pentru produse industriale. Mâine se semnează contractul, pentru că a fost desemnat câștigătorul. Se fac ultimele preparative, iar mâine se semnează contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate”, a declarat Ioan Turc.

Primarul a explicat că se intenționează și relocarea pieței de pe Calea Moldovei, cunoscută ca „Piața de la Ruși”.

Piața de pe Calea Moldovei nu are ce căuta acolo. E o zonă de retail, în plină dezvoltare! Dar totodată, nu ne putem bate joc de cei care prin acest mod își câștigă pâinea. Așa că vom reloca și piața aceasta, tot în piața Decebal”, a concluzionat Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Incompetentul asta politruc Turc are niște idei bune de aruncat,este fără viziune și obtuz înconjurat de incompetenți tip Hangan ,au distrus acest oraș prin lucrări de mântuială pe fosta Armatei rosi au asfaltat și pe urma au decopertat canalele își bate joc de banul public și de bistriteni ,nu ai pic de rușine incompetentule cum mai ai tupeu sa mai ieși public ar trebui sa îți bagi bagi capul în nisip ca struțul.

  2. Eu nu știu ce gândire are primarul Turc. Orașul asa cum l-a transformat în gropi, sunt stricate și trotuarele de-ți rupi picioarele, orașul e pregătit pentru gherila urbana? Oare știe ceva ce nu știm noi? În prag de iarna tot orașul e un șantier. Acum piața de la Rusi are o tradiție, e foarte bine situata ! În Decebal te învârti o ora sa poți parca pentru cumpărături agro alimentare, unde se mai suprapune și piața realocata și unde își lasă oamenii mașinile. Eu știu asa: un oraș e ca o casa. Începi un proiect, îl termini, apoi începi alt proiect. În orașul nostru frumos, de care eram mândri acum e o debandada greu de controlat

  3. Mie mi se pare buna ideea. Nu locuiesc in zona respectiva, dar ceva trebuie facut, pentru ca arata urat. Altex, peny, selgros, celelalte din retail de acolo, arata bine, amenajate, si mi se pare ok sa se amenajeze si piata de la rusi, chiar daca inseamna relocare. Eu acolo mergeam cand eram mic, sa cumpar orice.
    Dar trebuie sa evoluam. Ar trebuii facut ceva cu accesul de la zona respectiva, vre-un drum secundar, ca sensul ala e dezastru. Sunt altele mai urgente decat piata, dar e ok ca se face ceva iar eu oricum nu mai votez cu cei de la guvernare.

  4. Să facă o parcare mare că tot n are dezvoltatorul care face blocuri acolo parcări.
    Dar se poarta și fără, domeniul public ce are mai ales când e gratis😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.