20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

HANDBAL: Șase pentru România din partea Gloriei Bistrița la echipa națională

Cinci handbaliste de la Gloria Bistrița și un membru din staff-ul tehnic vor face parte din echipa națională a României pentru jocurile amicale din Ungaria și apoi de la Skopje, la Campionatul European.

Bianca Bazaliu, Nicoleta Dincă, Yuliya Dumanska, Laura Pristăvița și Sonia Seraficeanu au fost selecționate de Florentin Pera, antrenorul echipei naționale de handbal feminin în lot.

Pe lângă cele cinci jucătoare, Ștefan Ciuntu, preparatorul fizic al Gloriei, va face parte din lotul echipei naționale în calitate de staff.

Echipa națională de handbal a României participă în 24 octombrie la pregătirile de la Cheile Grădiștei, iar mai apoi vor zbura la Tatabanya pentru două meciuri amicale, unul cu Ungaria și altul cu Germania.

Plecarea spre Skopje, Macedonia este programată în 3 noiembrie, primul joc din cadrul Euro 2022 urmând să se dispute în 5 noiembrie

„Jucătoarele Gloriei 2018 – Bianca Bazaliu, Nicoleta Dincă, Yuliya Dumanska, Laura Pristăvița și Sonia Seraficeanu fac parte din lotul României pentru EURO 2022!

Staff-ul tehnic format din antrenorul principal Florentin Pera, antrenorul secund Bogdan Burcea și cel cu pregătirea portarilor Ildiko Barbu Kerekes este completat cu preparatorul fizic al echipei noastre Ștefan Ciuntu.

Tricolorele vor participa începând din 24 octombrie la pregătirea centralizată de la Cheile Grădiștei. Echipa națională a României va pleca apoi în Ungaria unde va disputa două jocuri amicale, cu Ungaria în 29 octombrie și Germania în 2 noiembrie, la Tatabanya.

Plecarea spre Skopje, Macedonia este programată în 3 noiembrie, primul joc din cadrul Euro 2022 urmând să se dispute în 5 noiembrie”, a transmis CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!