11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

HANDBAL: Șase pentru România din partea Gloriei Bistrița la echipa națională

Cinci handbaliste de la Gloria Bistrița și un membru din staff-ul tehnic vor face parte din echipa națională a României pentru jocurile amicale din Ungaria și apoi de la Skopje, la Campionatul European.

Bianca Bazaliu, Nicoleta Dincă, Yuliya Dumanska, Laura Pristăvița și Sonia Seraficeanu au fost selecționate de Florentin Pera, antrenorul echipei naționale de handbal feminin în lot.

Pe lângă cele cinci jucătoare, Ștefan Ciuntu, preparatorul fizic al Gloriei, va face parte din lotul echipei naționale în calitate de staff.

Echipa națională de handbal a României participă în 24 octombrie la pregătirile de la Cheile Grădiștei, iar mai apoi vor zbura la Tatabanya pentru două meciuri amicale, unul cu Ungaria și altul cu Germania.

Plecarea spre Skopje, Macedonia este programată în 3 noiembrie, primul joc din cadrul Euro 2022 urmând să se dispute în 5 noiembrie

„Jucătoarele Gloriei 2018 – Bianca Bazaliu, Nicoleta Dincă, Yuliya Dumanska, Laura Pristăvița și Sonia Seraficeanu fac parte din lotul României pentru EURO 2022!

Staff-ul tehnic format din antrenorul principal Florentin Pera, antrenorul secund Bogdan Burcea și cel cu pregătirea portarilor Ildiko Barbu Kerekes este completat cu preparatorul fizic al echipei noastre Ștefan Ciuntu.

Tricolorele vor participa începând din 24 octombrie la pregătirea centralizată de la Cheile Grădiștei. Echipa națională a României va pleca apoi în Ungaria unde va disputa două jocuri amicale, cu Ungaria în 29 octombrie și Germania în 2 noiembrie, la Tatabanya.

Plecarea spre Skopje, Macedonia este programată în 3 noiembrie, primul joc din cadrul Euro 2022 urmând să se dispute în 5 noiembrie”, a transmis CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?