13 C
Bistrița
vineri, august 12, 2022

Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN): Furt pe față, din buzunarul românilor și al companiilor românești!

Este un furt pe față, din buzunarul românilor și al companiilor românești – consideră deputatul Bogdan Ivan Gruia, referindu-se la prețurile exorbitante la energie electrică și gaze.

Bogdan Ivan Gruia a precizat, recent, pe pagina sa de socializare, că „românii au ajuns „bogații” Europei, plătind la energie prețuri de aproape 4 ori mai mari decât nemții!

Ăsta e furt pe față din buzunarul românilor și al companiilor românești! Peste 15.000 de bistrițeni au semnat pentru susținerea legii pe care am inițiat-o alături de colegii mei din PSD pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze!”, a transmis deputatul. 

Acesta s-a referit și la faptul că în aceste zile urmează dezbateri în Camera Deputaților pe această temă. „Forma adoptată de Senat nu este nici pe departe ceea ce au nevoie oamenii și firmele românești! Avem nevoie ca plafonarea prețurilor să fie făcută și pentru școlile și spitalele din România!

E simplu: Guvernul României trebuie să ia exemplul Spaniei și să adopte Legea PSD de plafonare a prețurilor la gaze și energie”, a conchis Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. D-ul Ivan, inainte de a se lansa in acuzatii, ar fi mult mai indicat sa-l convace la una din comisiile abilitate ale Parlamentului pe Dumitru Chirita, seful de la A.N.R.E.(Agentia Natinala de Reglementare in Energie) ca sa dea explicatii tocmai pe problemele care-i dau atata bataie de cap. Acest individ fost lider de sindicat, fost parlamentar PSD, membru marcant al acestui partid, pus la conducerea A.N.R.E.-ui, pe un salariu nesmtit, pentru a face treaba. Se si vede cat de tare s-a agitat ca romanilor sa le fie bine si sa treaca mai usor peste criza energetica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...