21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, la întâlnire cu sindicaliștii de la Poșta Română: „Nu putem lua poștașii din teren”

„Pentru problemele pe care liderii sindicali le ridică astăzi, aștept încă de la conducerea Poștei Române soluții concrete, corecte și reale”, a transmis ministrul Digitalizării Bogdan Ivan. Acesta s-a întâlnit cu sindicaliștii Poștei Române care au protestat astăzi, în fața ministerului.

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, i-a convocat mâine, la prima oră, pe reprezentanții ministerului, în calitate de acționar majoritar, reprezentanții sindicatelor Poștei și pe managementul companiei. Scopul convocării? Găsirea unor soluții pentru oameni și pentru viitorul Poștei Române.

„Putem găsi soluțiile cele mai bune doar prin dialog.

Digitalizarea va oferi românilor șanse egale. Dar până atunci, Poșta Română este modelul analog de conectare a românilor! Până când toți românii vor da click, românii trebuie să dea mâna cu poștașul.

Cifrele Poștei sunt solide. În fiecare lună:

  • 8 milioane de români sunt clienți ai Poștei, în subunități sau în contact direct pe teren
  • 4,5 milioane de oameni își primesc pensia la ușă
  • 2,5 milioane de români primesc vouchere de energie prin poștași.

Comunitățile mari au multe metode de comunicare la dispoziție. Dar nu toată România are aceleași oportunități. Pentru oamenii din comunitățile mici, poștașul este legătura cu țara, cu autoritățile, cu familia.

Nu putem lua poștașii din teren. 

Nu putem izola românii de țara lor.

Digitalizarea României și modernizarea Poștei Române trebuie să meargă mână-n mână, să fie implementate coordonat, simultan, în așa fel încât să păstrăm legătura cu românii din toată țara.

Prin tehnologie, poșta română va evolua și va avea venituri proprii. Trebuie să investim în tehnologie. Doar așa putem moderniza poșta, nu dând oamenii afară.

Tehnologia schimbă jocul. Poștașul echipat cu un dispozitiv digital va putea încasa facturi direct la poarta omului. Va putea elibera chitanțe. Va face românilor viața mai ușoară.

Poștașul este cel care le poate rezolva românilor problemele curente: pensiile și facturile. Și așa Poșta Română va avea venituri mai mari”, a concluzionat Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...