9.6 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

WONDERLAND: Da! Se poate! Felicitări!

Măi, măi, măăăăăi! Că nimic nu vă scapă… Nu poate să-și lase primarul amprenta pe proiectele lui Crețu (că așa ziceți când le blamați, că nu-s ale lui), că repede dați cu pâra la ziar…

Se pozează primarul citadinei transpirând prin proiectele lui Crețu, ceva ce nu s-a mai văzut. Bine, Turc s-a și organizat exemplar la faza pe imagine: și-a început mandatul cu câțiva consilieri personali angajați special numai ca să-l fotocipeze când se face că muncește.

Mă rog, unii mai au și alte misiuni. Cum ar fi să poarte negocierile, da’ aici nu ne băgăm.

Cert e că din patru consilieri personali plătiți să dea bine la imagine în fața electoratului, unul nu e mai de seamă, să-i zică când calcă în străchini. Ba îl mai și pozează și-l pun pe pagina de propagandă, de zici că-s plătiți de PSD să-l facă de balamuc.

Cum ar fi în fotografiile de mai jos, în care primarele, însetat de muncă, parcă nu bagă de seamă că știrbește cu urmele lui cimentul proaspăt turnat. Și îl calcă în picioare fără jenă – mult prea preocupat de discuțiile cu „specialiștii din Primărie”. Sau poate viceversa. Doar calcă pe urmele altora la fel de breji care au trecut înainte pe-acolo…

Orișicât, vă arătăm și vouă ce-am primit, să comentați și voi oleacă următoarele:

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Domnule Primar.
  Dati dispozitie serv Tehnic si spuneti sa verifice si sa se respecte legea 24. Spatii Verzi care la art. 5 obliga administratia sa refaca contiuu ori de cate ori este nevoie locasurile pentru arborii de aliniament.
  Se trece din nou cu vederea exact ca pe vremea lui OTC aceste aspecte.
  Peste tot pe traseul LINIA VERDE nu se tine cont de refacerea locasurilor fiind acoperite cu dale.
  Este incorect si incalcati legislatia cu rea stiinta.
  Personal am sersizat si am obtinut numai pe Gh. Sincai inca patru viitori arbori care trebuie plantati dupa terminarea santierului.
  Urmaresc ingrijorat cat de greu si prost controleaza administratia si se face ca nu vede cele sesizate si prin petitii.

 2. doamne si fereste!!!! cine ne administreaza….consilierul cel sfatos al primarului!!!! abia asteptam alegerile!!!! oare va fi somer consilierul? ca zau ca asa merita, la ce sfaturi ii da angajatorului sau actual!!! si la ce poze ii pune!
  In final cu toate criticile si cu tot esecul partiei de schi care totusi cel putin partia mica este ok, vechea administratie parca era mai atenta la niste detalii. Acuma….. parca nu le pasa, sigur nu le prea pasa…merge si asa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.