20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării: Românii scapă de stat la cozi!

„Românii scapă de stat la cozi! 30 de instituții publice ale statului român vor muta în online ceea ce astăzi presupune interacțiunea directă la ghișeu”, a anunțat ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan.

Transformarea digitală ne reprezintă pe noi toți și spunem stop birocrației.
Astăzi, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, am adus procesul de digitalizare în linie dreaptă”, a anunțat ministrul Bogdan Ivan.
Acesta a precizat că, până la finalul lunii octombrie, toate ministerele trebuie să înainteze proiectele pentru servicii digitale guvernamentale.
Avem 524 de milioane de euro, pe care îi vom investi în administrația publică. Așa încât românii să își poată obține online actele de căsătorie, naștere, divorț, studii, pentru înmatriculare și altele.
Aceste fonduri sunt dedicate digitalizării celor mai importante servicii pentru cetățeni.
Digitalizarea se întâmplă acum!”, a concluzionat ministrul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.